Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus |Franta va ridica toate restrictiile de circulatie pentru cetatenii Uniunii Europene

B1 B1,
Coronavirus |Franta va ridica toate restrictiile de circulatie pentru cetatenii Uniunii Europene

Tot mai multe tari doresc sa readuca turismul pe linia normalitatii, ca un pas important pentru a ajuta economia afectata de pandemia de coronavirus. in acest context, Franta este gata sa isi redeschida. continuă pe B1

Ambasada Republicii Franceze in Romania: Franta ridica toate restrictiile privind calatoriile din interiorul Uniunii Europene, din 15 iunie

Potrivit unui anunt al Ambasadei Frantei in Romania, incepand cu data de 15 iunie, Franta isi va ridica toate restrictiile privind calatoriile din interiorul Uniunii Europene. Mai exact, se va permite.

Coronavirus: Franta doreste sa ridice starea de urgenta sanitara pe 10 iulie

Guvernul francez intentioneaza sa puna capat pe 10 iulie starii de urgenta pe care a instituit-o la sfarsitul lunii martie pentru a combate epidemia COVID-19, serviciile sefului executivului de la Paris insistand, in anuntul facut, asupra evolutiei pozitive, in acest stadiu, a situatiei sanitare, transmite AFP, citata de Agerpres. Cu toate acestea, aceasta iesire din starea de urgenta sanitara trebuie organizata riguros si progresiv; prin urmare, guvernul va prezenta miercuri Consiliului de ministri un proiect de lege ce va permite, timp de patru luni, sa reglementeze accesul la transporturile in comun, sa limiteze sau sa interzica anumite adunari publice si sa inchida anumite unitati cu destinatie publica.

CORONAVIRUS |Franta: Ancheta privind responsabilitatea autoritatilor in gestionarea crizei COVID-19

O investigatie privind managementul autoritatilor franceze in criza generata de pandemia de noul coronavirus a fost demarata, anunta procurorul Remy Heitz, scrie ziarul Le Figaro. Plangeri privind.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )