Libnet.ro
UNICEF

22:15

CORONAVIRUS |Hong Kong: Primul caz dovedit din lume de reinfectare cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Hong Kong: Primul caz dovedit din lume de reinfectare cu COVID-19

Un barbat din Hong Kong, care initial a fost infectat cu noul coronavirus in martie si s-a recuperat complet, a fost reinfectat dupa mai mult de patru luni in urma unei calatorii in strainatate, au raportat ce. continuă pe B1

Soc in lumea stiintifica. Primul caz dovedit din lume de reinfectare cu COVID-19

Cercetatorii din Hong-Kong au anuntat, luni, ca au descoperit primul caz dovedit din lume de reinfectare cu noul coronavirus. Acest caz arata ca o reinfectare poate surveni la doar cateva luni dupa vindecarea de o prima infectie, afirma intr-un comunicat Departamentul de microbiologie al Universitatii din Hong Kong.

Covid-19: Cercetatori din Hong Kong spun ca au descoperit primul caz de reinfectare

Cercetatorii din Hong Kong au anuntat luni ca au descoperit primul caz dovedit din lume de reinfectare cu Covid-19, dar expertii subliniaza ca este inca prea devreme pentru a trage concluzii privitoare la evolutia pandemiei, scrie AFP.

Primul caz de reinfectare, confirmat oficial: concluziile cercetatorilor

Mitul imunitatii la coronavirus dupa infectare si vindecare a fost spulberat in Hong Kong. in mod regretabil, cercetatorii au descoperit o persoana vindecata de infectia cu Covid-19 in.

Hong Kong: Cercetatorii au identificat primul caz de reinfectare cu COVID-19, la patru luni de la prima contaminare

Oameni de stiinta de la Universitatea din Hong Kong au raportat un prim caz de reinfectare cu coronaviruus nou la o persoana tanara si aparent sanatoasa. Reinfectia s-ar fi produs, spun acestia, la patru luni de la prima contaminare, potrivit BBC.

IN LISTAREA LA HONG KONG SI SHANGHAI Surse: Divizia fintech a gigantului Alibaba tinteste o evaluare de 225 de miliarde de dolari

O astfel de cifra ar depasi evaluarea combinata a bancilor de investitii Goldman Sachs si Morgan Stanley Ant Group Co. , divizia fintech a gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , tinteste o evaluare de circa 225 de miliarde de dolari in operatiunea de listare a sa la bursele din Hong Kong si Shanghai, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Nici cel mai rapid om din lume n-a scapat de COVID-19. Recordmanul mondial Usain Bolt a fost testat pozitiv, la trei zile dupa ce a petrecut de ziua lui de nastere. Potrivit martorilor, nimeni dintre invitati nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta sociala.

Cum arata cel mai inalt leagan din lume. Balansul se face cu o viteza de 130 km la ora

Cel mai inalt leagan din lume a fost costruit in China, fiind certificat de Cartea Recordurilor. Acesta este situat la o inaltimede 108 metri si poate fi folosit de trei persoane in acelasi timp.

Cel mai bun risotto din lume. Celebrul bucatar a dezvaluit reteta secreta

Risotto este un fel de mancare din nordul Italiei ce are la baza orez, care se lasa pe foc impreuna cu supa de pui pana ce ajunge la o consistenta cremoasa. in tara-mama, felul de mancare este in mod normal un prim fel servit inainte de felul principal, dar risotto alla milanese este deseori servit .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )