Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Antena3 Antena3,
Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Nici cel mai rapid om din lume n-a scapat de COVID-19. Recordmanul mondial Usain Bolt a fost testat pozitiv, la trei zile dupa ce a petrecut de ziua lui de nastere. Potrivit martorilor, nimeni dintre invitati nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta sociala. continuă pe Antena3

Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Ce operator de internet este castigatorul topului in ceea ce priveste viteza de descarcare si incarcare, in prima jumatate a anului 2020. Ce operator de internet castiga lupta in ceea ce priveste viteza de internet, Orange Mobile este castigator. Potrivit companiei franceze nPerf, unul dintre principalii lideri ai testarii de comunicatii, acesta a oferit si cea .

Aglomeratie uluitoare pe Varful Moldoveanu, ieri. Sute de oameni, pe cel mai inalt munte din Romania

In weekendul care a trecut, sute de iubitori ai muntelui s-au inghesuit pe potecile inguste care urca spre Varful Moldoveau, cel mai inalt din tara noastra, de 2. 544 m Aglomeratie spre Varful Moldoveanu Astfel, pe retelele sociaale au aparut poze si filmari cu turisti asteptandu-se unii pe altii in drum spre varf, in zonele unde .

Cea mai buna supa de fasole din lume. Reteta secreta a unui bucatar celebru

V-ati intrebaat vreodata ce gatesc bucatarii Michelin in propria lor casa? Acum ca au petrecut mai mult timp acasa, cativa dintre ei si-au dezvaluit preparatele preferate de pregatit in propria bucatarie, noteaza Business Insider. Cum se prepara mai buna supa de fasole din lume De altfel,proprietarul si bucatarul restaurantului Michelin Bresca prefera un mic-dejun rapid .

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata .

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

Cum arata cel mai inalt leagan din lume. Balansul se face cu o viteza de 130 km la ora

Cel mai inalt leagan din lume a fost costruit in China, fiind certificat de Cartea Recordurilor. Acesta este situat la o inaltimede 108 metri si poate fi folosit de trei persoane in acelasi timp.

Cel mai bun risotto din lume. Celebrul bucatar a dezvaluit reteta secreta

Risotto este un fel de mancare din nordul Italiei ce are la baza orez, care se lasa pe foc impreuna cu supa de pui pana ce ajunge la o consistenta cremoasa. in tara-mama, felul de mancare este in mod normal un prim fel servit inainte de felul principal, dar risotto alla milanese este deseori servit .

Cel mai batran barbat de pe planeta a murit. Cati ani avea si ce facea in urma cateva zile

Fredie Blom, un sud-african despre care se crede ca era cel mai batran barbat din lume, a murit. Barbatul avea 116 ani si si-a petrecut cea mai mare parte a vietii ca muncitor.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2694 seconds )