Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS |inca un deces in randul cadrelor medicale: O asistenta de la Spitalul Militar Brasov

B1 B1,
CORONAVIRUS |inca un deces in randul cadrelor medicale: O asistenta de la Spitalul Militar Brasov

Ministerul Sanatatii transmite ca o asistenta medicala din Brasov, infectata cu coronavirus, a decedat. Acesta lucra la Spitalul Militar. Este contact al sotului si el confirmat pozitiv, sustin. continuă pe B1

Senat: Proiectul privind pensia urmasilor cadrelor medicale decedate in urma Covid, pe ordinea de zi a plenului

Senatul ar putea dezbate si vota, miercuri, intr-o sedinta de plen care se va desfasura prin mijloace electronice, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD care prevede acordarea unei pensii de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu noul coronavirus, scrie Agerpres. Potrivit proiectului pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid-19, la decesul unui cadru medical, Ministerul Sanatatii acorda familiei acestuia sau persoanei care a suportat cheltuielile ocazionate de deces, dupa caz, un ajutor suplimentar in cuantum de doua salarii medii pe economie.

Starbucks ofera gratuit in Bucuresti cafea cadrelor medicale, politistilor si militarilor

Starbucks ofera gratuit in Bucuresti cafea cadrelor medicale medici, asistente si infirmiere), politistilor, pompierilor, jandarmilor, militarilor, aflati in prima linie, in contextul combaterii pandemiei de coronavirus in cele 3 locatii care.

Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Senatorii au votat, miercuri, proiectul PSD care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19, potrivit Mediafax. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

SENAT: Proiectul privind pensia urmasilor cadrelor medicale decedate in urma Covid, pe ordinea de zi a plenului

Senatul va hotari, miercuri, intr-o sedinta de plen care se va desfasura prin mijloace electronice, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD care prevede acordarea unei pensii de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu noul coronavirus.

Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Senatorii au votat, miercuri, proiectul PSD care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

Pensiile de urmas pentru copiii cadrelor medicale decedate din cauza coronavirusului, discutate azi de Senat

Propunerea legislativa a unor parlamentari PSD prin care se acorda pensie de urmas copiilor cadrelor medicale decedate in lupta cu coronavirusul figureaza la primul punct al ordinii de zi a sedintei Senatului de miercuri, care incepe la ora 13.

CORONAVIRUS: inca 9 persoane infectate in Romania au murit. Bilantul deceselor a urcat la 257

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit in Romania, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 257, informeaza astazi Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. inca 5 decese in Romania. Bilantul a ajuns la 220 de victime

Autoritatile romane au anuntat, miercuri seara, alte cinci decese printre pacientii infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, bilantul national a ajuns la 220 de victime. inca 5 decese in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )