Libnet.ro
UNICEF

13:00

Coronavirus. inca 6 decese in Romania duc bilantul total la 168

B1 B1,
Coronavirus. inca 6 decese in Romania duc bilantul total la 168

Autoritatile romane au anuntat, luni, alte sase decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a urcat la 168. Victimele. continuă pe B1

Coronavirus. inca 6 decese in Romania duc bilantul total la 168

Autoritatile romane au anuntat, luni, alte sase decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a urcat la.

inca sase victime ale coronavirusului. Bilantul a ajuns la 168 de morti

Inca sase bolnavi de CIVID-19 au decedat, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica, iar bilantul pandemiei in Romania a ajuns la 168 de morti.

inca 8 decese in Romania din cauza coronavirusului: o femeie a murit in casa, alta in ambulanta. Bilantul total a ajuns la 141

Alte opt decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anuntate in Romania sambata la pranz, astfel ca bilantul se ridica acum la 141. Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, in ultimele 24 de ore fiind confirmate inca 430 de cazuri. 329 de persoane au fost vindecate si externate.

CORONAVIRUS |SUA, nou record negativ: Cel putin 1320 morti in ultimele 24 de ore. Bilantul total a depasit 8.000 de decese

SUA a raportat, sambata, peste 1. 320 de decese, cele mai multe decese de coronavirus raportate intr-o singura zi pana acum, bilantul total ajungand la cel putin 8. 470 de morti la nivel.

inca 11 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 133

Inca 11 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri seara, astfel incat bilantul total urca la 133. Cinci dintre victime sunt din judetul Suceava.

Alte 2 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 148

Inca 2 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate duminica, astfel incat bilantul total urca la 148. Este vorba de un barbat de 82 de ani internat la un camin de batrani din Galati si o femeie de 70 de ani din Giurgiu.

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 151 de victime, in Romania

Inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre trei barbati din judete Ilfov, Suceava si Galati, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul deceselor din Romania ajunge la.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Primul deces al unui cadru medical. Bilantul ajunge la 122 victime

UPDATE:inca patru decese au fost inregistrate la nivelul Romaniei din cauza coronavirusului. Este vorba despre persoane din judetele Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt, toate cu boli.

CORONAVIRUS. inca doi romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul ajunge la 148de decese

Inca doua persoane infectate cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat din Galati si o femeie din judetul Giurgiu. Astfel, la nivel national, bilantul.

CORONAVIRUS. inca sase pacienti cu COVID-19 au murit. Bilantul ajunge la 146 de victime in Romania

Inca sase persoane infectate cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Stategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 51 si 84 de ani, cu afectiuni medicale grave sau care au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )