Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini aparute in sudul Angliei

B1 B1,
CORONAVIRUS |Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini aparute in sudul Angliei

Ministrul de externe, Luigi di Maio, a anuntat duminica, 20 decembrie, caGuvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi. continuă pe B1

Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Guvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi tulpini de coronavirus mai contagioasa a determinat intrarea in lockdown a Londrei si a unei parti a Angliei, relateaza Agerpres.

Italia se alatura tarilor care suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Ministrul italian de Externe, Luigi Di Maio, a anuntat, duminica, in social media, ca Italia va suspenda zborurile din Marea Britanie, la fel cum au procedat si Olanda si Belgia.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

Olanda a suspendat zborurile dinspre Marea Britanie

Guvernul de la Haga a suspendat duminica toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie pana pe 1 ianuarie, dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19 identificata in Regatul Unit, conform AFP.

Romania suspenda zborurile dinspre si inspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a hotarat suspendarea zborurilor spre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din si catre Romania, pentru toate aeroporturile din Romania, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de 21 decembrie, ora 19. De asemenea CNSU a introdus Regatul Unit pe lista tarilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Raed Arafat, despre o eventuala blocare a zborurilor cu Marea Britanie: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie Statele europene blocheaza zborurile cu Regatul UnitNoua varianta a coronavirusului din Anglia ar putea fi cu pana la 70% mai transmisibila.

Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie, din cauza pandemiei

Autoritatile de la Bucuresti au decis, duminica seara, suspendarea curselor aeriene intre Romania si.

Romania se pregateste sa interzica zborurile catre si dinspre Marea Britanie, din cauza noii mutatii a coronavirusului

Secretarul de stat in M. , Raed Arafat, a confirmat ca Romania pregateste interzicerea zborurilor din Regatul Unit incepand de duminica sau de luni, in urma deciziilor similare luate de alte state din Uniunea Europeana.

Romania se alatura statelor care suspenda zborurile din si catre Marea Britanie, din cauza noii tulpini de coronavirus Cei care vin din aceasta tara trebuie sa stea 14 zile in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, duminica seara, suspendarea zborurilor din si catre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. CNSU a mai decis introducerea Marii Britanii.

Arafat, despre blocarea zborurilor din Marea Britanie: Astazi sau maine vom lua o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din aceasta tara. Olanda si Belgia au anuntat deja ca blocheaza zborurile dinspre Marea Britanie.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )