Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave. continuă pe Adevărul

Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie, din cauza pandemiei

Autoritatile de la Bucuresti au decis, duminica seara, suspendarea curselor aeriene intre Romania si.

Romania suspenda zborurile dinspre si inspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a hotarat suspendarea zborurilor spre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din si catre Romania, pentru toate aeroporturile din Romania, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de 21 decembrie, ora 19. De asemenea CNSU a introdus Regatul Unit pe lista tarilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Raed Arafat, despre o eventuala blocare a zborurilor cu Marea Britanie: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie Statele europene blocheaza zborurile cu Regatul UnitNoua varianta a coronavirusului din Anglia ar putea fi cu pana la 70% mai transmisibila.

Romania suspenda zborurile inspre si dinspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, duminica, suspendarea zborurile din si catre Regatul Unit al Marii Britanii.

CORONAVIRUS |Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini aparute in sudul Angliei

Ministrul de externe, Luigi di Maio, a anuntat duminica, 20 decembrie, caGuvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi.

Italia se alatura tarilor care suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Ministrul italian de Externe, Luigi Di Maio, a anuntat, duminica, in social media, ca Italia va suspenda zborurile din Marea Britanie, la fel cum au procedat si Olanda si Belgia.

Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Guvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi tulpini de coronavirus mai contagioasa a determinat intrarea in lockdown a Londrei si a unei parti a Angliei, relateaza Agerpres.

CNSU: Se suspenda zborurile din si catre Marea Britanie si Irlanda pentru 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, astazi, suspendarea zborurilor din si catre Marea Britanie si Irlanda de Nord, pentru o perioada de 14 zile, precum si introducerea celor doua tari pe lista statelor pentru care se instituie carantina asupra persoanelor care sosesc in Romania, conform Agerpres.

Politia Capitalei, avertisment de ultima ora pentru cetateni. Cine este infractorul deghizat in calugarita. Autoritatile sunt in stare de soc

Cersitul a devenit un sport clasic in Romania, dat fiind faptul ca multi cetateni se lasa inca impresionati de saracia si neajunsurile unora. Din pacate, multi infractori se transforma peste noapte in oameni ai strazii pentru a castiga bani de pe urma celor milosi. Acesta este si cazul unui barbat care a suferit mai multe .

Oana Roman, transformare radicala. Ce schimbare de ultima ora a facut vedeta

Oana Roman a facut o obisnuinta din a-si lua fanii prin surprindere. Dupa ce a slabit intr-un mod incredibil, fiica lui Petre Roman i-a lasat pe toti cu gura cascata cu o noua transformare spectaculoasa. Ce schimbare de ultima ora a facut Oana Roman inca o data vedeta a demonstrat ca nu se teme de .

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )