Libnet.ro
UNICEF

07:00

CORONAVIRUS |Lufthansa suspenda o mare parte din zborurile spre Italia si Asia

B1 B1,
CORONAVIRUS |Lufthansa suspenda o mare parte din zborurile spre Italia si Asia

Compania aeriana Lufthansa si filialele sale suspenda o mare parte din zborurile spre Italia si Asia. Dupa ce a suspendat zborurile spre China pana pe 24 aprilie, Lufthansa, compania elvetiana Swiss si. continuă pe B1

Cum a ajuns Facebook sa controleze mare parte din internet in 16 ani

Oficial, Facebook a aparut in 2004. Dar in Romania n-a insemnat mare lucru pana prin 2010. Acela a fost momentul cand a aparut filmul The Social Network. S-a vrut o dramatizare a istoriei.

Coronavirus - Google si Microsoft muta in Vietnam si Thailanda o parte din productia din China

Google si Microsoft accelereaza eforturile de a muta o parte din productia de telefoane si tablete din China, catre Vietnam si Thailanda, coronavirusul fiind un motiv pentru ca schimbarile sa se petreaca mult mai repede, scrie Financial Times. Google si Microsoft pot face schimbarea mult mai rapid decat companii precum Apple si Samsung, fiindca nu au asa productie mare. Pe de alta parte, multe componente sunt aduse din China, si fabricile din Vietnam au deficit mare de materii prime din cauza crizei sanitare.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

Trei romani suspecti de coronavirus, izolati intr-un spital din Republica Dominicana. Barbatilor li se fac testele specifice

Trei romani sunt izolati intr-un spital din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, unde li se fac teste pentru Covid-19. Anuntul a fost facut de Rafael Sanchez Cardenas, ministrul dominican al.

Argentina este pe cale sa legalizeze avortul, devenind prima mare natiune din America Latina unde intreruperea sarcinii va fi permisa

Argentina urmeaza sa devina prima mare tara latino-americana care este pe cale sa legalizeze avortul. Presedintele tarii, Alberto Fernandez, a anuntat ca va trimite in congres un proiect de lege in urmatoarele 10 zile pentru a legaliza intreruprerea sarcinilor, scrie The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )