Libnet.ro
UNICEF

22:46

CORONAVIRUS |Marea Britanie a inregistrat peste 20.000 de decese: 813 dintre ele au fost raportate in ultimele 24 de ore

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marea Britanie a inregistrat peste 20.000 de decese: 813 dintre ele au fost raportate in ultimele 24 de ore

Peste 20. 000 de oameni au murit acum in spitalele din Marea Britanie dupa ce au fost testate pozitiv pentru coronavirus, ceea ce a facut ca tara sa fie a cincea din lume care sa depaseasca prag, dupa ce. continuă pe B1

Coronavirus. Marea Britanie vrea sa inceapa de joi testele clinice ale unui vaccin. Cand ar putea fi disponibil

Regatul Unit, lovit din plin de noul coronavirus, care a ucis peste 15. 000 de oameni, spera sa inceapa - de joi - teste clinice ale unui vaccin.

Coronavirus in Marea Britanie. Peste 600 de decese, in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a inregistrat 616 noi decese in ultimele 24 de ore in spitalele sale, bilantul total al mortilor fiind de 18. 738, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Coronavirus: Marea Britanie lanseaza un studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus

Guvernul britanic a anuntat lansarea unui studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus si dezvoltarea de anticorpi in randul populatiei, studiu in care ar putea fi implicate pana la 300. 000 de persoane in urmatoarele 12 luni, informeaza AFP, citata de Agerpres. Realizat de Universitatea Oxford si de Biroul National pentru Statistici, acest studiu va ajuta la imbunatatirea intelegerii gradului de infectare si a numarului de persoane susceptibile sa fi dezvoltat anticorpi impotriva virusului indica un comunicat al Ministerului Sanatatii de la Londra.

VIDEO Coronavirus Marea Britanie: Petrecere cu muzica rave, gratar si alcool pe un submarin nuclear

Comandantul unui submarin de atac de 1 miliard de lire sterline, propulsat cu energie nucleara, este cercetat dupa ce a fost filmat organizand impreuna cu echipajul un gratar cu tema rave, potrivit The Guardian si The Sun. in imagini se poate observa cum marinarii fac un gratar chiar desupra submarinului, consuma alcool, totul pe acorduri de rave.

Marea Britanie a inceput testarea pe oameni a unui vaccin impotriva coronavirusului

Primul studiu clinic din Europa care testeaza un vacin impotriva coronavirusului a inceput in Oxford, Marea Britanie. Doi voluntari au primit deja vaccinul mult-asteptat.

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Marea Britanie a ajuns la 20.000!

Decesele provocate de coronavirus in Marea Britanie inregistreaza un grafic ascendent, 684 in ziua d.

Zile negre in Marea Britanie. 763 de decese inregistrate in ultimele ore; in total, peste 18.000 de persoane au murit

Bilantul persoanelor care au murit in spitale din Marea Britanie, dupa ce au fost testate pozitiv cu coronavirus, a ajuns la 18.

Marea Britanie vrea sa inceapa de joi testele clinice ale unui vaccin impotriva noului coronavirus

Regatul Unit, lovit din plin de noul coronavirus, care a ucis peste 15. 000 de oameni, spera sa inceapa - de joi - teste clinice ale unui vaccin.

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, de coronavirus. Ma duc la terapie intensiva si nu ma mai intorc

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, din cauza coronavirusului. Moartea sa a fost deplansa de insusi primarul Londrei, Sadiq Khan.

Doua surori gemene din Marea Britanie, asistente medicale, au murit la trei zile una de cealalta, din cauza coronavirusului

Doua surori gemene de 37 de ani, asistente medicale in Marea Britanie, au murit din cauza coronavirusului, la trei zile una de cealalta, potrivit BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )