Libnet.ro
UNICEF

21:31

CORONAVIRUS |Ministrul interimar al Educatiei, despre varianta inchiderii scolilor: Cursurile ar putea fi predate online(VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul interimar al Educatiei, despre varianta inchiderii scolilor: Cursurile ar putea fi predate online(VIDEO)

Autoritatile nu au luat in calcul, pana in prezent, varianta inchiderii scolilor. Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, face apel la calm si ii indeamna pe elevi sa mearga la ore. in Romania su. continuă pe B1

Coronavirus |Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea scolilor

Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca la momentul acesta nu a luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor, pentru ca nu s-a confirmat niciun caz nou de imbolnavire cu coronavirus si.

Anisie: Nu exista motivul inchiderii scolilor. Fac un apel la calm pentru parinti si cadrele diacticece

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, declara ca nu exista motivul inchiderii scolilor si face un apel la calm pentru parinti si cadrele diactice.

PLUS isi face propria Celula de criza si cere ca pe durata inchiderii scolilor un parinte sa poata lucra de la distanta

PLUS a anuntat luni seara ca a luat decizia de forma propria Celula de criza pentru coronavirus, care ar avea, si cere schimbarea legii pentru ca pe perioada inchiderii scolilor un parinte sau ruda sa poata munci de la distanta. Totodata, formatiunea cere Ministerului Afacerilor Interne sa creeze de urgenta proceduri speciale si culoare separate la punctele de intrare in tara pentru traficul aerian, rutier, feroviar si maritim provenind din tarile si zonele cu risc ridicat.

CORONAVIRUS |Ministrul Bode: Nu s-a luat in discutie inchiderea metroului (VIDEO)

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, luni, ca nu s-a luat in discutie inchiderea transportului subteran in Capitala. La nicio sedinta la care am participat, nu s-a luat in.

Ministrul interimar al Transporturilor: Parteneriatul public-privat pe A8, o mizerie gandita de Valcov si alti meseriasi

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, tuna la adresa PSD. Liderul liberal sustine ca parteneriatul public-privat pentru constructia autostrazii A8 a fost o mizerie gandita de Valcov si alti.

Surse: Autoritatile analizeaza varianta inchiderii scolilor vreme de o saptamana, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta analizeaza varianta ca toate scolile sa fie inchise vreme de o saptamana, incepand de meircuri, 11 martie, sustin surse B1. Sedinta CNSSU.

Firea se declara in favoarea inchiderii scolilor

Suspendarea activitatii teatrelor si a altor institutii de spectacol sunt doar cateva dintre masurile pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus anuntate, luni de primarul Capitalei Gabriela Firea, aceasta declarandu-se in favoarea suspendarii temporare a cursurilor in scoli si gradinite.

CORONAVIRUS |Ecaterina Andronescu (PSD), despre inchiderea scolilor: Este prea tarziu sa asteptam pana la vacanta de Paste (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei si membru al Comisiei de invatamant din Senat, a declarat, luni, pentru B1 TV ca este prea tarziu sa se astepte pana la vacanta de Paste o decizie cu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )