Libnet.ro
UNICEF

11:16

Anisie: Nu exista motivul inchiderii scolilor. Fac un apel la calm pentru parinti si cadrele diacticece

Adevărul Adevărul,
Anisie: Nu exista motivul inchiderii scolilor. Fac un apel la calm pentru parinti si cadrele diacticece

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, declara ca nu exista motivul inchiderii scolilor si face un apel la calm pentru parinti si cadrele diactice. continuă pe Adevărul

Scoala din Timisoara unde doi adolescenti au fost infectati cu coronavirus, aproape pustie. Parintii cer inchiderea liceului, autoritatile fac apel la calm

Doar 25 din cei peste 500 de elevi ai scolii din Timisoara unde doi adolescenti de 16 ani au fost confirmati cu coronavirus s-au incumetat sa mearga la cursuri vineri, scrie Opinia Timisoarei.

CORONAVIRUS |Ministrul interimar al Educatiei, despre varianta inchiderii scolilor: Cursurile ar putea fi predate online(VIDEO)

Autoritatile nu au luat in calcul, pana in prezent, varianta inchiderii scolilor. Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, face apel la calm si ii indeamna pe elevi sa mearga la ore. in Romania su.

PLUS isi face propria Celula de criza si cere ca pe durata inchiderii scolilor un parinte sa poata lucra de la distanta

PLUS a anuntat luni seara ca a luat decizia de forma propria Celula de criza pentru coronavirus, care ar avea, si cere schimbarea legii pentru ca pe perioada inchiderii scolilor un parinte sau ruda sa poata munci de la distanta. Totodata, formatiunea cere Ministerului Afacerilor Interne sa creeze de urgenta proceduri speciale si culoare separate la punctele de intrare in tara pentru traficul aerian, rutier, feroviar si maritim provenind din tarile si zonele cu risc ridicat.

Vela, intrebat cum va verifica persoanele care intra in Romania: Fac apel la responsabilitatea compatriotilor, sunt responsabili de sanatatea rudelor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut, duminica seara, un apel la responsibilitate catre toti cei care intra in Romania, sa declare adevarul privind zonele de unde vin in tara, pentru a nu-si imbolnavi rudele si pe cei dragi. in plus, Vela a anuntat ca vor exista controale in cascada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )