Libnet.ro
UNICEF

17:45

Firea se declara in favoarea inchiderii scolilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea se declara in favoarea inchiderii scolilor

Suspendarea activitatii teatrelor si a altor institutii de spectacol sunt doar cateva dintre masurile pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus anuntate, luni de primarul Capitalei Gabriela Firea, aceasta declarandu-se in favoarea suspendarii temporare a cursurilor in scoli si gradinite. continuă pe Ziarul Bursa

Anisie: Nu exista motivul inchiderii scolilor. Fac un apel la calm pentru parinti si cadrele diacticece

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, declara ca nu exista motivul inchiderii scolilor si face un apel la calm pentru parinti si cadrele diactice.

CORONAVIRUS |Masurile anuntate de Primaria Capitalei: Suspendarea activitatii teatrelor, anularea evenimentelor culturale si sportive pana la 31 martie(VIDEO)

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, luni, suspendarea activitatii celor 14 teatre din subordinea Primariei pana la 31 martie, precum si suspendarea evenimentelor culturale si.

PLUS isi face propria Celula de criza si cere ca pe durata inchiderii scolilor un parinte sa poata lucra de la distanta

PLUS a anuntat luni seara ca a luat decizia de forma propria Celula de criza pentru coronavirus, care ar avea, si cere schimbarea legii pentru ca pe perioada inchiderii scolilor un parinte sau ruda sa poata munci de la distanta. Totodata, formatiunea cere Ministerului Afacerilor Interne sa creeze de urgenta proceduri speciale si culoare separate la punctele de intrare in tara pentru traficul aerian, rutier, feroviar si maritim provenind din tarile si zonele cu risc ridicat.

CORONAVIRUS |Ministrul interimar al Educatiei, despre varianta inchiderii scolilor: Cursurile ar putea fi predate online(VIDEO)

Autoritatile nu au luat in calcul, pana in prezent, varianta inchiderii scolilor. Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, face apel la calm si ii indeamna pe elevi sa mearga la ore. in Romania su.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )