Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania. CNAS: Durata concediilor medicale pentru carantina nu se cumuleaza cu cea pentru alte afectiuni

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania. CNAS: Durata concediilor medicale pentru carantina nu se cumuleaza cu cea pentru alte afectiuni

Coronavirus in Romania. CNAS a transmis clarificari cu privire la acordarea concediului medical si a indemnizatiei pentru carantina. continuă pe Antena3

Statistici oficiale despre coronavirus in Romania: un barbat confirmat, 69 de persoane aflate in carantina si peste 4.800 monitorizate la domiciliu

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confimat, miercuri seara, de catre oficialii de stat. Conform unui anunt al Ministerului de Interne, in Romania exista 4. 818 persoanele monitorizate la domiciliu, dintre care 900 doar in Bucuresti.

Ludovic Orban: Avem pregatite an fiecare judee155; locatii pentru carantina

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca an fiecare judeapound sunt pregatite locaapoundii pentru carantina instituapoundionalizata an cazul unei eventuale epidemii de coronavirus, fiind stabilite toate procedurile a159;i planul de masuri.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

LIVETEXT Coronavirus: Situatia in Romania - Niciun caz confirmat 69 oameni in carantina, alti 4.418 monitorizati acasa Teste sunt negative la cele 13 persoane din Gorj

In Romania nu a fost confirmat pana la acest moment niciun caz de infectarea cu coronavirus, 26 de persoane se afla in carantina, iar alte 2. 077 sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene, conform datelor transmise miercuri dimineata de autoritatile romane prin Grupul de Comunicare Strategica. 30 O femeie de 66 de ani a fost izolata, miercuri seara, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce s-a intors din Italia15. 41 Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese 14. 43 Toate cele 13 persoane care au intrat in contact cu cetateanul italian care are infectie cu coronavirus au rezultate negative14. 17 A inceput sedinta CSAT pe tema coronavirusului 13. 49 Senatul a aprobat OUG care stabileste stocurile de urgenta si masurile instituirii carantinei13. 04 Ministerul Educatiei: 10 sfaturi pentru ca elevii si profesorii sa se fereasca de infectia provocata coronavirus.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Mai multe persoane, plasate in carantina sau izolate la domiciliu Un italian, care a fost in Romania in februarie, a fost diagnosticat cu coronavirus

Persoanele care vin din Italia sau care au venit recent din zonele afectate de coronavirus sunt plasate in carantina sau sunt izolate la domiciliu in contextul epidemiei de coronavirus care a atins Europa. Un iatalian de 71 de ani recent intors din Romania in Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a spus ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, dar socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj. 35: Socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj18. 45: 11 profesori din Corabia, judetul Olt, care au revenit in tara luni, dupa ce au fost la Carnavalul de la Venetia, au fost izolati la domiciu.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )