Libnet.ro
UNICEF

10:30

CORONAVIRUS: Trei cadre medicale din Galati, confirmate cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS: Trei cadre medicale din Galati, confirmate cu COVID-19

Infectarea cu Covid-19 se extinde in randul nagajatilor din spitale care fac apel la autoritati ca nu au suficiente echipamente de protectie. Dupa focarul de la Suceava, unde 177 de medici si pacienti au. continuă pe B1

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

inca 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52

Update: Problemele de la Spitalul din Suceava se agraveaza de la o ora la alta. Rezultatele testelor sosite luni arata ca alte 25 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 52 de cadre medicale. Practic, intr-o singura zi aproape ca s-a dublat numarul cazurilor de medici si asistenti medicali in cazul carora s-a confirmat imbolnavirea cu noul coronavirus.

VIDEO Trei cadre medicale din Galati sunt infectate cu noul coronavirus. Au fost declansate anchete epidemiologice la trei spitale

O asistenta medicala de la Spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galati, o asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase si o biochimista de la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei au fost testate pozitiv cu COVID-19.

103 cadre medicale, confirmate cu coronavirus in Romania

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate cu noul coronavirus 103 cadre medicale.

Doua cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foscani. Cladirea, inchisa pentru 48 de ore

Doua cadre medicale care lucrau intr-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foscani au fost depistati cu coronavirus. Spitalul se va inchide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuata dezinfectia.

Linia intai, aproape de colaps. Si la Spitalul Obregia 70 de cadre medicale au parasit spitalul pentru a intra la izolare

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia au intrat in zolare dupa ce s-a descoperit ca un pacient este infectat cu coronavirus.

Suceava: Dosar penal in rem, dupa ce la Spitalul Judetean 52 de cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Procurorii suceveni au deschis un dosar penal in rem pentru comiterea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu, dupa ce la Spitalul Judetean nu au fost luate masurile pentru prevenirea bolilor infecto-contagioase, iar 52 de.

Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul judetean, inchis si dezinfectat. Va trata doar cazuri de COVID-19 Sunt trimisi medici din alte judete

Nu mai putin de 52 de cadre medicale au fost confirmate cu Covid-19 luni, iar doua persoane internate in ultimele zile in spital au murit. Spitalul va fi inchis si toti medicii din spital vor fi pusi in izolare, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Spitalul va fi dezinfectat in 48 de ore si va fi folosit apoi exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus, iar pacientii internati pentru alte afectiuni vor fi transferati la alte spitale din zona. in Suceava vor fi trimisi medici din alte spitale din regiune.

Seful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus: Nu am niciun fel de simptome Este internat la Spitalul Judetean, unde peste 100 de cadre medicale sunt infectate

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul Judetean Suceava, el spunand ca nu are niciun fel de simptome. in judetul Suceava situatia generata de COVID-19 este extrem de grava - 5 oameni au murit, iar peste 100 de cadre medicale din Spitalul Judetean sunt infectate.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )