Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirusul a ajuns si in Primaria Cluj-Napoca. O functionara a fost testata pozitiv cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Coronavirusul a ajuns si in Primaria Cluj-Napoca. O functionara a fost testata pozitiv cu Covid-19

O angajata a Primariei Cluj-Napoca a fost testata pozitiv cu Covid-19. Femeia este asimptomatica si probabil ca nu ar fi aflat ca este infectata daca nu si-ar fi facut testul pentru a pleca intr-un concediu peste hotare. continuă pe Adevărul

Un angajat al Ambasadei Romaniei la Washington a fost testat pozitiv cu COVID-19

O persoana din cadrul Ambasadei Romaniei la Washington a fost testata pozitiv cu COVID-19, fiind in stare buna. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca,in perioada urmatoare, activitatea ambasadei va fi adaptata, pentru a se limita expunerea celorlalti membrii ai misiunii.

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

MAE: Doi romani aflati in Insula Evia si unul aflat in Salonic au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca, potrivit datelor comunicate de catre autoritatile locale competente Ambasadei Romaniei la Atena si Consulatului General al Romaniei la Salonic, doi romani aflati in Insula Evia si unul aflat in Salonic au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

Sefa cancelariei prefectului, testata pozitiv. Coronavirus si la PNL Olt

Dupa testul pozitiv in cazul prefectului judetului Olt, inca un caz de coronavirus a fost confirmat in urma testarii. Virusul a ajuns si la PNL Olt, secretarul general al organizatiei avand de asemenea test pozitiv.

Un fotbalist roman a fost batut de colegi in strainatate dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fundasul roman Deian Boldor, care evolueaza la echipa albaneza de fotbal Partizani Tirana, a fost testat pozitiv la coronavirus, dupa cum a confirmat chiar el intr-o postare pe Instagram, transmite.

Doua baze militare americane de pe insula Okinawa, plasate in carantina dupa ce zeci de puscasi marini au fost confirmati pozitiv

Doua baze militare din Okinawa, in sudul Japoniei, au fost plasate in carantina, in urma unei cresteri a cazurilor de covid-19, care a starnit speculatii pe aceasta insula, unde prezenta trupelor americane este foarte contestata, relateaza AFP.

Coronavirus: Megastarul indian Amitabh Bachchan a fost testat pozitiv

Mega-starul de Bollywood, Amitabh Bachchan, in varsta de 77 de ani, s-a testat sambata pentru noul coronavirus si a fost internat intr-un spital din Bombay impreuna cu fiul ei, Abhishek, care a fost si el infectat, potrivit AFP.

Focar de COVID-19 la BCCO Constanta. Patru politisti Antidrog au fost testati pozitiv. in fiecare weekend, brigada a fost in Vama Veche, la actiuni

Patru politisti de la Crima Organizata din Constanta au fost confirmati cu Covid-19. Ancheta epidemiologica este in curs de desfasurare. De remarcat ca politistii Antidrog au fost in fiecare weekend la Vama Veche, in actiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )