Libnet.ro
UNICEF

15:15

Corporatiile estimeaza o scadere cu 25% a veniturilor in acest an, din cauza pandemiei

România Liberă România Liberă,
Corporatiile estimeaza o scadere cu 25% a veniturilor in acest an, din cauza pandemiei

Cheltuielile generate de COVID-19 vor fi trecute ca pierderi locale de 25% dintre companii si doar 2. continuă pe România Liberă

Sfat de sanatate. Cand trebuie sa mergem la medic din cauza durerii de cap

Ma doare capul! O replica atat de des intalnita, incat a ajuns sa ni se para o normalitate. Neurologul Razvan Radu ne ajuta sa intelegem ce ascund de fapt aceste dureri de cap. Medicul ne spune si cand e cazul sa ajungem la specialist din aceasta cauza, dar si cum sa tratam migrenele.

UE vrea sa interzica calatorii americanii pe termen nedefinit, din cauza evolutiei coronavirus in SUA

Uniunea Europeana UE) vrea sa interzica zborurile ce provin din SUA la redeschiderea granitelor planuita la data de 1 iulie, avand in vedere modul dezastruos in care administratia Trump a infruntat pandemia cu noul coronavirus COVID-19), scrie New.

Termocentrala Mintia va fi oprita pentru cateva zile. Sindicat: Deva ramane fara apa calda Prefectura: Aprovizionarea cu carbune, oprita pana la 1 iulie, din cauza inundatiilor

Termocantrala Mitia se va opri din lipsa de carbune, iar orasul Deva va ramane fara apa calda. Prefectura Hunedoara a anuntat, sambata, ca, din cauza inundatiilor, specialistii in minerit au hotarat.

Mai multi giganti americani au oprit publicitatea pe Facebook din cauza promovarii discursului urii

Mai multi giganti ameericani, inclusiv Coca-Cola si Unilever, au supendat contractele de publicitate pe Facebook din cauza promovarii discursului urii, actiunile companiei scazand vineri cu 8% la.

Trenuri aproape blestemate? - Danezii retrag 35 de automotoare diesel IC4 din cauza unor probleme la franare

Caile ferate daneze DSB retrag din circulatie 35 de automotoare diesel IC4 din cauza unor probleme la franare, compania nefiind multumita de ce a facut firma reparatoare. DSB a semnat in 2000 un contract pentru trenuri IC2 si IC4 fabricate de compania italiana Ansaldo Breda, iar primele trenuri au ajuns in 2003, dar au fost multe probleme cu ele. in 2016, DSB a renuntat la flota de trenuri IC2 dupa ce nu au putut fi rezolvate diversele probleme tehnice. in 2017, compania Astra Transcarpatic cumpara trei automotoare care au inceput sa circule din 2018 in Romania.

California declara stare de urgenta bugetara din cauza crizei provocate de pandemie

Guvernatorul statului California, Gavin Newsom, a declarat joi stare de urgenta bugetara in cel mai populat stat american, din cauza cheltuielilor si crizei economice provocate de pandemia de Covid-19.

Nastere cu final tragic! Campioana mondiala a murit din cauza unor complicatii, la scurt timp dupa ce si-a adus copilul pe lume

Bobana Velickovic, campioana modiala de origine sarba, la tir, s-a stins din viata, duminica, intr-un spital din Belgrad,din cauza unei nasterii cu probleme. Sportiva in varsta de doar 31 de.

Multinationalele se asteapta la pierderi enorme in 2020, din cauza COVID-19. Cum arata cifrele

Pandemia de coronavirus loveste puternic finantele statului si ale companiilor private. Multinationalele de exemplu, estimeaza pierderi de aproximativ 25% in anul 2020. Potrivit sondajului Transfer.

inca un medic a murit din cauza COVID-19. Numarul deceselor asociate cu noul coronavirus a depasit 500 de cazuri in R. Moldova

Noul tip de coronavirus a mai facut o vicitima in randul lucratorilor medicali. Este vorba despre Ion Baranov Petru, care activa in calitate de medic de familie, fiind si directorul Centrului de Sanatate din satul Badiceni, raionul Soroca. in total, 25 de lucratori medicali au pierdut din cauza infectiei COVID-19, transmite IPN.

De ce ramai fara miros din cauza virusului: explicatia stiintifica

Pierderea mirosului se afla pe lista simptomelor pe care persoanele care contracteaza virusul le experimenteaza. Acum, oamenii de stiinta au o explicatie de ce se intampla acest lucru. Una.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )