Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cosmarul Mirelei Lavric, atleta romanca prinsa dopata cu Meldonium. Iubitul a sechestrat-o si i-a bagat prosopul in gura, iar ea a sarit de la balcon ca sa scape

Adevărul Adevărul,
Cosmarul Mirelei Lavric, atleta romanca prinsa dopata cu Meldonium. Iubitul a sechestrat-o si i-a bagat prosopul in gura, iar ea a sarit de la balcon ca sa scape

Mirela Lavric este una dintre cele mai bune sprintere din Romania, dar din pacate si prima sportiva prinsa dopata cu Meldonium, substanta care i-a venit de hac si Mariei Sarapova. continuă pe Adevărul

Cutremur in sportul romanesc. O atleta de top a fost prinsa dopata cu Meldonium

Atleta Mirela Lavric 25 de ani), una dintre cele mai bune sprintere din Romania, a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in timpul Campionatului Mondial de sala de la Portland, din luna martie, competitie.

Atleta romana depistata pozitiv cu Meldonium. Cine i-a dat medicamentul si ce se va intampla cu sportiva noastra

La putin mai mult de o luna de cand Maria Sarapova a anuntat ca a fost depistata pozitiv cu Meldonium, a aparut primul caz de dopaj cu aceasta substanta si in Romania.

Dopata si desfiintata: colega Mirelei Lavric a facut-o praf pe sportiva care a luat Meldonium. Reprosuri dure

Din cauza faptului ca Lavric a fost depistata pozitiv, echipa din care a facut parte la Campionatele Mondiale de atletism in sala, la Portland, cea de stafeta 4X400, poate pierde medalia de bronz.

Atleta romanca Mirela Lavric a fost depistata pozitiv cu Meldonium

Una dintre cele mai bune sprintere din Romania, Mirela Lavric, a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in timpul Campionatului Mondial de sala de la Portland, din luna martie. La aceasta competitie,.

Eva Tofalvi, prinsa dopata

Eva Tofalvi a fost testata pozitiv la un test antidoping cu substanta meldonium, care pe care a folosit-o si Maria Sharapova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )