Libnet.ro
UNICEF

19:31

Atleta romanca Mirela Lavric a fost depistata pozitiv cu Meldonium

B1 B1,
Atleta romanca Mirela Lavric a fost depistata pozitiv cu Meldonium

Una dintre cele mai bune sprintere din Romania, Mirela Lavric, a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in timpul Campionatului Mondial de sala de la Portland, din luna martie. La aceasta competitie,. continuă pe B1

Prosport: Caz de dopaj in attletismul romanesc: Mirela Lavric a fost depistata pozitiv cu meldonium, substanta cu care a fost prinsa Sarapova

ProSport a aflat in aceasta seara ca una dintre cele mai bune sprintere din Romania, Mirela Lavric 25 de ani), a fost depistata pozitiv cu Meldonium in timpul Campionatului Mondial de sala de la Portland luna martie), competitie la care eleva antrenoarei Viorica Pintilie a cucerit medalia de bronz cu stafeta de 4 x 400 m. Astfel, sunt sanse mici ca Mirela Lavric, Bianca Razor, Adelina Pastor si Andrea Miklos sa-si mai pastreze medalia luata la competitia indoor din Statele Unite.

Prosport: Caz de dopaj in atletismul romanesc: Mirela Lavric a fost depistata pozitiv cu meldonium, substanta cu care a fost prinsa Sarapova

Una dintre cele mai bune sprintere din Romania, Mirela Lavric 25 de ani), a fost depistata pozitiv cu Meldonium in timpul Campionatului Mondial de sala de la Portland luna martie), competitie la care eleva antrenoarei Viorica Pintilie a cucerit medalia de bronz cu stafeta de 4 x 400 m, dezvaluie ProSport. Astfel, sunt sanse mici ca Mirela Lavric, Bianca Razor, Adelina Pastor si Andrea Miklos sa-si mai pastreze medalia luata la competitia indoor din Statele Unite.

Veste-soc in sportul romanesc! O multipla campioana in atletism a fost depistata pozitiv cu Meldonium, substanta pe care o lua si Sarapova

Mirela Lavric, recent medailata cu bronz la Mondialele indoor de la Portland, a fost depistata pozitiv cu Meldonium.

VIDEO Veste-soc in sportul romanesc!O multipla campioana in atletism a fost depistata pozitiv cu Meldonium, substanta pe care o lua si Sarapova

Mirela Lavric, recent medaliata cu bronz la Mondialele indoor de la Portland, a fost depistata pozitiv cu Meldonium.

Atleta romana depistata pozitiv cu Meldonium. Cine i-a dat medicamentul si ce se va intampla cu sportiva noastra

La putin mai mult de o luna de cand Maria Sarapova a anuntat ca a fost depistata pozitiv cu Meldonium, a aparut primul caz de dopaj cu aceasta substanta si in Romania.

Un nou caz de dopaj in sportul romanesc: Mirela Larvic, depistata pozitiv la Meldonium

Fosta campioana mondiala si europeana de tineret, la 800 de metri, atleta Mirela Lavric a fost depistata pozivit cu Meldonium, substanta interzisa de la 1 ianuarie 2016. Sportiva era cotata cu sanse bune sa se califice la Olimpiada de la Rio.

Cutremur in sportul romanesc. O atleta de top a fost prinsa dopata cu Meldonium

Atleta Mirela Lavric 25 de ani), una dintre cele mai bune sprintere din Romania, a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in timpul Campionatului Mondial de sala de la Portland, din luna martie, competitie.

Mirela Lavric a recunoscut ca a folosit meldonium la recomandarea medicului. Vajaiala:Au luat pastilele de pe piata neagra si acum zic ca nu i-am informat!

Federatia Romana de Atletism anunta, printr-un comunicat semnat de presedintele forului, Sandu Ion, ca atleta Mirela Lavric, depistata pozitiv la meldonium, a recunoscut ca a folosit substanta, in decembrie 2015, la recomandarea medicului personal.

Al doilea caz de dopaj cu meldonium in sportul romanesc. O sportiva care a fost de cinci ori la Olimpiada, depistata pozitiv isi va incheia cariera acum

Dupa Mirela Lavric, atleta depistata pozitiv la campionatul Mondial de la Portland, un alt nume mare din sportul nostru a ajuns in aceasta situatie.

Scandalul continua! inca un sportiv de lot national a fost gasit dopat cu meldonium

Atleta Mirela Lavric, care a castigat in luna martie medalia de bronz cu stafeta Romaniei de 4x400 m la Campionatele Mondiale de atletism indoor, a fost depistata pozitiv cu meldonium in urma unui control efectuat la competitia de la Portland.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )