Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cota unica de 16% nu va fi schimbata pana la alegerile 2016

România Liberă România Liberă,
Cota unica de 16% nu va fi schimbata pana la alegerile 2016

Premierul Victor Ponta a anuntat ca cota unica de impozitare de 16% nu va fi schimbata pana la alegerile parlamentare din 2016. Premierul a precizat ca dupa acele alegeri fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin vor adopta o decizie in aceasta privinta. continuă pe România Liberă

Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile din 2016; cei care castiga atunci decid daca o mentin

Cota unica de impozitare ramane la 16% pana la alegerile parlamentare din 2016, o decizie cu privire la mentinerea acesteia urmand sa fie adoptata de fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Vom mentine cota unica cel putin pana in 2016. Anul trecut am avut investitii mai mari pentru ca am platit arieratele CNADNR

Guvernul si-a propus mentinerea cotei unice cel putin pana in 2016, urmand ca de la viitoarele alegeri aceasta optiune sa fie pusa noilor forte politice, a declarat premierul Victor Ponta, la lansarea Topului National al Firmelor Private din Romania.

Nu intentionam sa schimbam cota unica de impozitare

Ministerul Finantelor Publice nu intentioneaza sa modifice cota unica de impozitare de 16%, a anuntat, ieri, Ioana Petrescu, raspunzand, astfel, unor afirmatii facute, zilele trecute, de Klaus Iohannis.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )