Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cotroceni-podul Basarab va fi cea mai activa zona din Bucuresti pe imobiliare in 2017-2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cotroceni-podul Basarab va fi cea mai activa zona din Bucuresti pe imobiliare in 2017-2018

Cea mai activa zona din Bucuresti pe dezvoltari imobiliare va fi in 2017-2018 cea din centru-vest, respectiv Cotroceni pana la podul Basarab, apreciaza Horatiu Florescu, presedinte si CEO al Knight Frank, una dintre cele mai mari companii de. continuă pe Wall-Street Ro

Romania - cea mai activa piata din CEE si in 2016, la vanzarea creditelor neperformante

Romania ramane si in acest an cea mai activa tara din Europa Centrala si de Est CEE) in ceea ce priveste vanzarea creditelor neperformante, arata un raport realizat de Deloitte.

Cea mai tatuata femeie din Europa, operata estetic, timp de 5 ore, la Bucuresti

Cea mai tatuata femeie din Europa a fost operata estetic, timp de 5 ore, la Bucuresti. Femke, prietena buna a vedetei din Romania, DJ Wanda, a recurs la o serie de interventii chirurgicale la Bucuresti, in dorinta de a avea silueta mult visata.

Un nou scandal de dopaj loveste Romania: Eva Tofalvi, cea mai buna biatlonista din tara noastra, depistata pozitiv cu Meldonium (VIDEO)

Un nou scandal de dopaj zguduie sportul romanesc. Eva Tofalvi, cea mai titrata biatlonista din tara noastra, a fost depistata pozitiv cu meldonium, aceeasi substanta cu care a fost prinsa si Maria.

Statistici. Romanii, a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie

Criza locurilor de munca si salariile mici ii determina pe tot mai multi europeni din statele estice si sudice ale continentului sa se indrepte spre Regatul Unit, potrivit unui studiu intreprins de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Jurnalismul de presa scrisa cea mai rea meserie din lume, in 2016

Stresul, veniturile salariale si mediul de lucru fac ca jursnalismul de presa scrisa sa fie cea mai rea meserie din lume, in anul 2016, porivit unui clasament realizat de un site american specializat in resurse umane. A doua cea mai rea meserie este acea de taietor de lemne.

Statistici dupa sferturile Ligii Campionilor. Messi, in cea mai proasta pasa din ultimii sase ani

Vedeti mai jos cateva statistici interesante desprinse dupa sferturile de finala din Liga Campionilor.

Festival de Ecoturism la Fundata, cea mai inalta localitate din Romania. Vor fi inaugurate noua noi trasee turistice

La festival sunt asteptati toti cei care vor sa descopere natura, sa invete mestesuguri vechi si sa guste din bucatele traditionale ale zonei. Festivalul Eco Turism este organizat in premiera anul acesta.

PSD are in acest moment cea mai mare cota de incredere

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca in acest moment partidul pe care il conduce are cea mai mare cota de incredere, aceasta datorandu-se atat rezultatelor guvernarii social-democrate, cat si politicii duse de formatiune in ultima perioada, informeaza surse din media.

Martie 2016, cea mai calda din ultimii 125 de ani. Cum explica specialistii fenomenul

Martie 2016 a fost cea mai calda luna martie din ultimii 125 de ani, devenind, astfel, a 11-a luna consecutiva cu valori termice record, scrie Mashable. com.

Orhan Pamuk, pe lista scurta pentru Man Booker International, premiul pentru cea mai buna traducere in limba engleza

Scriitoarea italiana Elena Ferente, scriitorul chinez Yan Lianke si turcul Orhan Pamuk se afla pe lista scurta pentru Man Booker International, premiul pentru cea mai buna fictiune tradusa in limba engleza. Premiul consta in suma de 50. 000 de lire, suma ce urmeaza sa fie impartita de autor si traducator.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )