Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cozmin Gusa: Vizita lui Iohannis la Casa Alba, un eveniment exceptional in vremuri complicate

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa: Vizita lui Iohannis la Casa Alba, un eveniment exceptional in vremuri complicate

Consultantul politic Cozmin Gusa a comentat vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 9 iunie, unde se va intalni cu presedintele SUA, Donald Trump. Cozmin Gusa apreciaza ca seful statului roman a facut o miscare surprinzatoare, de sahist experimentat si ca, in actualul context geopolitic foarte complicat, intalnirea cu Donald Trump poate fi o mare oportunitate pentru Romania. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Alba: Depinde si ce face partea romana; Trump are un timp ocupat

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei in gura presei, cu Sinteza zilei, vizita anuntata a presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, unde va avea o intrevedere cu presedintele american Donald.

Sean Spicer: Casa Alba nu va mai raspunde intrebarilor legate de ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale. Avocatul personal al lui Donald Trump, chemat la audieri

Casa Alba nu va mai raspunde intrebarilor legate de ancheta privind interventia Rusiei in campania electorala din 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Sean Spicer.

Casa Alba nu va mai raspunde la intrebari privind presupusele legaturi cu Rusia

Casa Alba a anuntat miercuri ca nu va mai raspime la intrebari referitoate la investigatia privind presupusele legaturi ale lui Donald Trump cu Rusia, informeaza Guardian.

Purtatorul de cuvant de la Casa Alba: Trump se intelege foarte bine cu Angela Merkel

Presedintele SUA, Donald Trump vede Germania drept un aliat de baza al Statelor Unite. Oficiali de la Casa Alba au declarat ca Trump si Angela Merkel se inteleg foarte bine, potrivit.

Casa Alba sustine ca presedintele Trump se intelege foarte bine cu Angela Merkel

Presedintele Donald Trump considera Germania un aliat important al Statelor Unite si se intelege foarte bine cu Angela Merkel, a declarat purtatorului de cuvant de la Casa Alba, relateaza Reuters.

Directorul de comunicare de la Casa Alba si-a dat demisia

Michael Dubke a demisionat din pozitia de director de comunicare la Casa Alba, semnaland inceperea unei remanieri a Departamentului de Comunicare, care a fost sugerata anterior de catre presedintele Donald Trump.

DEMISIE iN ECHIPA LUI TRUMP! Directorul de comunicare si-a anuntat oficial plecarea de la Casa Alba

Donald Trump mai pierde un om valoros din echipa sa. Directorul de Comunicare, Mike Dubke, pleaca dupa trei luni petrecute la Casa Alba. Pe fondul controverselor in care este implicata.

Demisie la Casa Alba. Seful de la Comunicare a plecat dupa trei luni de la numirea in functie

Michael Dubke, directorul de comunicare de la Casa Alba, si-a dat demisia, la doar trei luni dupa ce a fost numit in aceasta functie de presedintele Donald Trump, informeaza BBC News online. El a fost.

Gafa uriasa la Casa Alba. Sotul premierului Luxemburgului, ignorat in descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO

Casa Alba l-a ignorat pe Gauthier Destenay, sotul premierului Luxemburgului Xavier Bettel, al carui nume nu apare in descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO, la summitul de la Bruxelles,.

Klaus Iohannis, printre primii lideri europeni primiti in vizita oficiala la Casa Alba

Klaus Iohannis se pregateste sa efectueze o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Deplasarea peste Atlantic va culmina cu o intrevedere de lucru intre presedintele roman si omologul sau american, Donald Trump, programata pe 9 iunie, la Casa Alba.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3146 seconds )