Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Alba: Depinde si ce face partea romana; Trump are un timp ocupat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Alba: Depinde si ce face partea romana; Trump are un timp ocupat

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei in gura presei, cu Sinteza zilei, vizita anuntata a presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, unde va avea o intrevedere cu presedintele american Donald. continuă pe Antena3

Cozmin Gusa: Vizita lui Iohannis la Casa Alba, un eveniment exceptional in vremuri complicate

Consultantul politic Cozmin Gusa a comentat vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 9 iunie, unde se va intalni cu presedintele SUA, Donald Trump. Cozmin Gusa apreciaza ca seful statului roman a facut o miscare surprinzatoare, de sahist experimentat si ca, in actualul context geopolitic foarte complicat, intalnirea cu Donald Trump poate fi o mare oportunitate pentru Romania.

Mircea Badea: Stiti ce ma descurajeaza pe mine in fiecare zi?

Mircea Badea a dezvaluit, marti seara, in pasa editiei in gura presei, cu Sinteza zilei, un episod care se repeta in fiecare seara, pe drumul sau spre casa, si care il.

Mircea Badea: Am renuntat de mult la a mai considera ca forma de viata Bendeac exista. Astia sunt oameni sau viermi? (FOTO, VIDEO)

Atacurile dintre Mircea Badea si Mihai Bendeac continua. intr-o postare pe blogul personal, prezentantorul de la Antena 3 vorbeste despre ceea ce el numeste actorasul ca specie de.

Mircea Badea a gasit explicatia: De ce kilogramul de cirese este cat cel de muschi de vita

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei un articol in care se vorbea despre preturile per kilogram la cirese si capsune care au ajuns sa fie cat kilogramul de.

Mircea Badea reactioneaza: Am suportat insultele demente ale unor javre

Mircea Badea a scris pe blogul sau despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame. Recunosc ca sunt subiectiv pe tema. Cand s-a nascut Vladut, mamele aveau dreptul la 80% din venit, dar nu mai mult de 4000 de.

Mircea Badea: Procurorii ne spun ca Traian Basescu este un monument de integritate intr-o mare de corupti

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei decizia Parchetului General de a clasa dosarul fostului presedinte Traian Basescu, privind o retrocedare ilegala din perioada in.

Sean Spicer: Casa Alba nu va mai raspunde intrebarilor legate de ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale. Avocatul personal al lui Donald Trump, chemat la audieri

Casa Alba nu va mai raspunde intrebarilor legate de ancheta privind interventia Rusiei in campania electorala din 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Sean Spicer.

Casa Alba nu va mai raspunde la intrebari privind presupusele legaturi cu Rusia

Casa Alba a anuntat miercuri ca nu va mai raspime la intrebari referitoate la investigatia privind presupusele legaturi ale lui Donald Trump cu Rusia, informeaza Guardian.

Purtatorul de cuvant de la Casa Alba: Trump se intelege foarte bine cu Angela Merkel

Presedintele SUA, Donald Trump vede Germania drept un aliat de baza al Statelor Unite. Oficiali de la Casa Alba au declarat ca Trump si Angela Merkel se inteleg foarte bine, potrivit.

Casa Alba sustine ca presedintele Trump se intelege foarte bine cu Angela Merkel

Presedintele Donald Trump considera Germania un aliat important al Statelor Unite si se intelege foarte bine cu Angela Merkel, a declarat purtatorului de cuvant de la Casa Alba, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )