Libnet.ro
UNICEF

01:05

CPAC 2017. Trump promite cea mai ampla dezvoltare a armatei americane si distrugerea Statului Islamic. Cine il considera drept noul Ronald Reagan

Adevărul Adevărul,
CPAC 2017. Trump promite cea mai ampla dezvoltare a armatei americane si distrugerea Statului Islamic. Cine il considera drept noul Ronald Reagan

Presedintele american Donald Trump a promis vineri ca mandatul sau va aduce cea mai ampla modernizare si dezvoltare a armatei Statelor Unite, iar procesul va include toate fortele militare. continuă pe Adevărul

Protestele din Piata Victoriei au umplut conturile Metrorex. Cat a castigat regia de transport in cea mai ampla zi de manifestatie

Protestele puternice din cele doua saptamani in care romanii au iesit in strada au ajutat Metrorex sa-si rotunjeasca conturile. Spre exemplu, in data de 5 februarie, cand.

Trump a facut-o pe concurenta sa preferata din show-ul Ucenicul cea mai influenta persoana de la Casa Alba

Asistenta lui Donald Trump, Omarosa Manigault, este cea mai influenta persoana de la Casa Alba, se arata intr-o analiza a publicatiei Politico, potrivit careia Biroului Oval s-a transformat dintr-un spatiu.

Sculptorul care a realizat cea mai inalta statuie a lui Tudor Vladimirescu. A studiat in Venetia si Milano

Statuia lui Tudor Vladimirescu este cea mai veche sculptura din Targu Jiu. Lucrarea a fost inaugurata in anul 1900, de catre sculptorul Constantin Balacescu.

20 de ani de la cea mai frumoasa victorie din box: ziua in care Mihai Leu a devenit campion mondial

S-au implinit 20 de ani de la cea mai mare victorie din cariera marelui campion de box, Mihai Leu, meciul in care sportivul hunedorean a castigat centura mondiala la categoria mijlocie a World Box Organization WBO), impotriva panamezului Santiago Samaniego.

Cea mai mare criza de vaccinuri din ultimii ani. Ce risca copiii nevaccinati la timp

Mii de copii, de la bebelusi pana la adolescenti, au ramas nevaccinati deoarece nici unul dintre serurile prevazute in schema nationala de imunizare nu se mai gaseste pe piata. Specialistii afirma ca aceasta e cea mai grava criza de vaccinuri cu care s-a confruntat tara noastra in ultimii ani.

Romania, tara cu cea mai buna crestere pentru producatorul german de uleiuri Liqui Moly in 2016

Liqui Moly, producator german de uleiuri si aditivi, a inregistrat anul trecut o crestere de 44% in Romania, fiind tara cu cea mai buna crestere la nivel global.

FOTO Cine e fotbalistul care s-a iubit cu cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, transferata de CSM Bucuresti

CSM Bucuresti a reusit sa dea lovitura si sa o transfere pe Cristina Neagu, cea mai buna handalista a lumii, legitimata acum la Buducnost Podgorica.

Nicoleta Munteanu, Euro Insol: Hidroelectrica, cea mai profitabila companie a statului, dupa patru ani de insolventa

ACTUALIZARE 11:46 Daniel Manate, ANEVAR: Valoarea de lichidare este aproape imposibil de estimat, in procedura de insolventa Raportul de evaluare este cel mai important document care trebuie semnat de compania de compania de lichidare cu evaluatorul, in cadrul unei proceduri de insolventa, este de parere Daniel Manate, presedintele Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR). *ACTUALIZARE 11:20 Stan Tirnoveanu, UNPIR: Antreprenorul ar trebui obligat sa puna in discutie restructurarea *ACTUALIZARE 11:03 Simona Milos, INPPI: Insolventa - un fenomen normal ------ Parcurgerea procedurii de insolventa ar trebui privita ca pe o reala sansa de redresare a debitorului si de dezvoltare a companiilor, mai ales in domeniile de importanta nationala, a spus Nicoleta Munteanu, asociat coordonator Euro Insol, in deschiderea Conferintei BURSA Codul Insolventei, aflata la a IV-a editie.

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

Cel mai prestigios premiu din industria filmului, va fi decernat, intr-o gala la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, pe 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar va fi prezentata de Jimmy Kimmel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )