Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

B1 B1,
Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma. continuă pe B1

Donald Trump vrea consolidarea arsenalului nuclear al SUA, pe motiv ca a ramas in urma fata de alte state

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, doreste ca aresnalul tarii sa fie superior al celui detinut de alte state. in opinia sa, SUA a ramas in urma, din punct de vedere al capacitatii nucleare.

Trump vrea sa intregeasca arsenalul nuclear al Statelor Unite pentru a deveni leaderul haitei

Presedintele Donald Trump a spus joi intr-un interviu pentru Reuters ca vrea sa se asigure ca arsenalul nuclear al Stetelor Unite este cel mai bun din lume. Acesta a mai precizat ca de ceva vreme, Statele Unite au ramas in urma in ce priveste capacitatea armelor.

Alesi rusi il acuza pe Trump ca vrea sa revina la cursa inarmarii nucleare

Reprezentanti ai Consiliului Federatiei Ruse l-au criticat vineri pe presedintele american Donald Trump pentru declaratiile privind dezvoltarea arsenalului nuclear al Statelor Unite, acuzandu-l inclusiv ca doreste sa revina la cursa inarmarii ce a marcat Razboiul Rece si sa puna sub semnul intrebarii tratatul New START semnat in 2009.

Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

Administratia presedintelui american Donald Trump a anuntat vineri una dintre cele mai neasteptate si fara precend decizii din istoria politicii americane. Jurnalistii de la publicatii precum CNN, New York.

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

Presedintele american Donald Trump, atac la adresa FBI: Biroul este INCAPABIL sa impiedice scurgerile de informatii

Presedintele american Donald Trump a adus vineri mai multe critici la adresa Biroului Federal de Informatii FBI) intr-un mesaj postat pe Twitter, la scurt timp dupa informatii aparute in presa si.

Filmul 1984, difuzat in cinematografe din Statele Unite in semn de protest fata de Donald Trump

Mai multe cinematografe independente din Statele Unite si Canada au anuntat ca vor proiecta filmul 1984/ Nineteen Eighty-Four, inspirat din romanul omonim scris de George Orwell, in semn de protest fata de o prezumtiva propunere a presedintelui Donald Trump ce vizeaza reducerea finantarii programelor culturale si desfiintarea agentiei National Endowment for the Arts NEA), informeaza New Musical Express.

Donald Trump continua razboiul cu presa si sustine ca jurnalistii nu trebuie sa aiba dreptul de a-si proteja sursele

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou presa, vineri, sustinand ca jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.

Donald Trump, atac virulent la adresa presei: Jurnalistii nu ar trebui sa foloseasca surse decat daca le dau numele (VIDEO)

Donald Trump a tinut vineri un discurs in cadrul conferintei anuale a conservatorilor americani CPAC. Presedintele Statelor Unite a folosit aceasta ocazie pentru a se lansa intr-un atac virulent la.

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, sustine ca Donald Trump va fi un nou Ronald Reagan

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, l-a caracterizat pe Donald Trump drept un nou Ronald Reagan si le-a cerut politicienilor americani de dreapta sa se mobilizeze in sustinerea planurilor noului lider de la Casa Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )