Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cravata bleu, talismanul lui Klaus Iohannis. Ce explicatii au stilistii si psihologii pentru optiunea presedintelui Romaniei

Antena3 Antena3,
Cravata bleu, talismanul lui Klaus Iohannis. Ce explicatii au stilistii si psihologii pentru optiunea presedintelui Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a facut o pasiune pentru cravata sa bleu. O poarta la tot mai multe evenimente oficiale, iar psihologii spun ca este culoarea care transmite un mesaj pacifist, iar designerii sunt de. continuă pe Antena3

ANAF, despre banii lui Klaus Iohannis. Documentul care da peste cap apararea presedintelui

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Klaus Iohannis a declarat vineri la Cotroceni, cu prilejul festivitatii de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a, ca in domeniul educatiei traim mai multe crize simultan. Pe de o part.

ANAF, raspuns oficial privind veniturile lui Klaus Iohannis din meditatii

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi privind impozitul pentru terenurile situate in intravilan. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca Legea pentru.

Klaus Iohannis a promulgat legea: Casele parohiale vor fi scutite de impozit

Casele parohiale vor fi scutite de impozitul pe cladiri potrivit legii promulgata de Klaus Iohannis. Pana in prezent, acest lucru era valabil pentru lacasurile de cult si pentru asociatiile.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Klaus Iohannis: Nu cred ca alegerile din 2009 au fost fraudate/ Infiintarea unei comisii parlamentare - un exercitiu democratic; politicienii gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu crede ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, asa cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, si ca este un exercitiu democratic faptul ca s-a infiintat o comisie parlamentara de ancheta privind aceasta chestiune. Seful statului a afirmat ca nu comenteaza faptul ca Laura Codruta Kovesi sau George Maior au participat in seara turului doi al alegerilor acasa la Gabriel Oprea si ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din comisia parlamentara.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Klaus Iohannis, despre anchetarea prezidentialelor: Alegerile nu au fost fraudate

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca nu crede ca in Romania se poate vorbi despre alegeri.

Klaus Iohannis: Sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca epidemia de rujeola din tara noastra reprezinta o catastrofa si ca este de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )