Libnet.ro
UNICEF

01:05

Creierul lui Einstein poate fi examinat si studiat pe iPad, gratie unui muzeu american.

România Liberă România Liberă,
Creierul lui Einstein poate fi examinat si studiat pe iPad, gratie unui muzeu american.

Oamenii de stiinta, profesorii, dar si persoanele obisnuite pot sa examineze esantioane prelevate din creierul lui Albert Einstein, ca la microscop, gratie unei noi aplicatii iPad, au anuntat marti, promotorii acestui proiect, citati de AFP, scrie Mediafax. Medicul Thomas Harvey a realizat autopsia parintelui fizicii moderne la spitalul din orasul Princeton, in New Jersey, pe 18 aprilie 1955, la putin timp dupa decesul lui Albert Einstein, cauzat de ruperea unui anevrism. Medicul american a . continuă pe România Liberă

Creierul lui Einstein poate fi examinat de oricine prin intermediul unei aplicatii iPad

Creierul lui Einstein poate fi examinat ca la microscop si de persoanele obisnuite, datorita unei noi aplicatii iPad, scrie Global Post. Medicul Thomas Harvey a realizat autopsia fizicianului la spitalul din.

Creierul omului care a revolutionat fizica poate fi examinat pe iPad

Mai multe esantioane prelevate din creierul lui Einstein pot fi examinate de doritori, ca la microscop, prin intermediul unei noi aplicatii iPad, relateaza AFP. Autopsia parintelui fizicii moderne a fost.

Creierul lui Einstein poate fi studiat pe iPad

O noua aplicatie iPad le permite utilizatorilor sa examineze esantioane prelevate din creierul lui Albert Einstein ca la microscop.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )