Libnet.ro
UNICEF

07:15

Crestinii sunt in doliu! Calugarul a fost gasit MORT. Care sunt primele date din ancheta

B1 B1,
Crestinii sunt in doliu! Calugarul a fost gasit MORT. Care sunt primele date din ancheta

Caz socant la o manastire din Prahova. Un calugar a fost gasit mort in chilia sa. Macabra descoperire a fost facuta miercuri dimineata. Din primele informatii, calugarul s-ar fi spanzurat la. continuă pe B1

Kristoff St. John, cunoscut din Tanar si nelinistit, a fost gasit mort. Care ar fi cauza mortii actorului de 52 de ani

Actorul american Kristoff St. John, in varsta de 52 de ani, celebru pentru rolul din serialul de succes Tanar si nelinistit/ Young and Restless, a fost descoperit mort, duminica, in locuinta sa din San Fernando Valley, potrivitTMZ.

Crima care SOCHEAZA Romania! A fost gasit MORT: Totul era intors pe dos

Caz socant la Bistrita! Un barbat de 71 de ani a fost gasit mort in apartamentul sau, legistii suspectand un caz violent de crima. Batranul a fost gasit pe dusumea fara suflare, pe jumatate.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

Tanarul dat disparut de familie a fost gasit mort. S-a spanzurat la marginea municipiului

Un tanar care fusese dat disparut de familie din 1 februarie a fost gasit spanzurat intr-o padure de la marginea municipiului Lupeni.

A fost gasit avionul care l transporta pe Emiliano Sala

A fost gasit avionul disparut deasupra Canalului Manecii, care il transporta pe fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pe pilotul sau, a declarat duminica British Air Accident Investigation Bureau AAIB) pentru AFP.

Descoperire socanta facuta de pompieri! Un barbat a fost gasit mort intr-o prapastie din judetul Mehedinti

Detasamentul de Pompieri Orsova a intervenit, luni seara, pentru scoaterea unui cadavru dintr-o prapastie. La solicitarea IPJ, un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Orsova a intervenit pentru.

SOC! A fost GASIT MORT intr-o PRAPASTIE...

Un batran in varsta de 64 de ani a fost gasit mort intr-o rapa. Descoperirea macabra a fost facuta luni seara, in judetul Mehedinti. Pentru ca trupul sa fie scos din prapastie a fost nevoie de un.

Barbat gasit mort in propria casa, mutilat de doua pisici

Un barbat de 68 de ani, din comuna damboviteana Valea Lunga, a fost gasit mort si mutilat, duminica, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, in urma unui infarct. Anchetatorii au gasit pe corpul barbatului rani provocate de cele doua pisici infometate pe care le avea in casa.

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, gasit mort intr-o padure, la Cota 1.000

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, a fost gasit mort, sambata, 2 februarie, intr-o padure, la Cota 1. 000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova.

Un sofer roman a fost gasit mortintr-o parcare din Austria. Mesajul transmis de colegii barbatului

Un sofer din Timis care conducea un TIR a murit in timp ce incerca sa evite o tragedie, in timp ce se aflape o autostrada din Austria. Simtind probabil ca i se face rau, soferul a oprit si a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )