Libnet.ro
UNICEF

13:00

CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

B1 B1,
 CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

Audierea criminalului de la Caracal a fost intrerupta din nou, marti, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Gheorghe Dincava fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, potrivit stirirpesurse. ro S-A TERMINAT!. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Noi dezvaluiri in cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca, in casa ororilor pentru reconstituire

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscutambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu,este adus luni dimineata in casa ororilor pentru.

UPDATE Cazul Caracal Suspectul Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv, sub acuzatiile de viol si trafic de minori Acesta nu recunoaste faptele

DIICOT Craiova a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Dinca Gheorghe, suspectul din Caracal, sub aspectul savarsirii in concurs, a infractiunilor de trafic de minori si viol, informeaza un comunicat al Directiei. 15: Gheorghe Dinca a fost arestat pentru 30 de zile.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Motivarea deciziei de arestare a lui Gheorghe Dinca: S-au gasit trei telefoane mobile si mai multe bijuterii

Gheorghe Dinca a fost retinut in cazul crimelor in serie din Caracal. in motivarea deciziei arestarii se arata ca in casa acestuia s-au gasit 3 telefoane, un Samsung cu clapeta negru si albastru, un Alcatel.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca a fost dus, luni dimineata, in casa ororilor pentru o noua reconstituire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscut ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a fost adus luni dimineata in casa ororilor, pentru o noua.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit in timpul descinderii si cere ingrijiri medicale. Avocat: Dosarul se bazeaza pe recunoastere pentru ca probatoriul este foarte subtire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, cere ingrijiri medicale in spatele gratiilor. Barbatul sustine ca anchetatorii l-au lovit cu picioarele cand a fost imobilizat. Potrivit.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca si-ar fi retras solicitarea de anulare a arestului preventiv

Gheorghe Dinca si-ar fi retras solicitarea de anulare a arestului preventiv, informeaza Romania TV. Barbatul din Caracal care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a fost arestat.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

Audierile continua in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor au ajuns si memebrii familiei lui Gheorghe Dinca, adica doi dintre baietii lui si fosta sotie. Potrivit Cancan. ro, toti s-au.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca ar fi fost internat de opt ori la PSIHIATRIE: Ce diagnostic a primit(DOCUMENT)

Ies la iveala noi informatii despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a dezvaluit, luni, ca barbatul a fost internat la Psihiatrie de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )