Libnet.ro
UNICEF

08:30

Crin Antonescu: Basescu si toti trompetii arata ca le e frica ca voi fi presedinte

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Basescu si toti trompetii arata ca le e frica ca voi fi presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat luni seara, despre numirea Ramonei Manescu in fruntea Ministerului de Transporturi, despre pactul de coabitare dintre presedinte si premier, dar si despre pozitia USL fata de Traian Basescu in cele 67 de sapamani ramase pana la expirarea mandatului prezidential. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: in PNL nu este niciun infractor. Voi cere MJ o situatie a anchetelor pe vechea guvernare

Victor Ponta, Crin Antonescu si Vasile Blaga sa aiba grija de infractorii pe care ii au in partide, nu sa se lege de institutiile statului care incearca sa ii apere pe cetateni de infractori.

Crin Antonescu ii raspunde lui Traian Basescu: In PNL nu am niciun infractor. Plecarea mea de la ceremonia de la Cotroceni - un gest simbolic, nu ostentativ

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara ca in PNL nu exista niciun infractor: Sa fie foarte limpede pentru toata lumea, inclusiv pentru dl Basescu, care daca atunci vorbea mai liber acum este presedinte, asa este in acte, eu in PNL nu am niciun infractor. Infractor este cel care a fost definitiv stabilit asa de catre o instanta, prin efectul statutului cine s-a aflat, au fost cazuri, in aceasta situatie a parasit partidul, a spus Antonescu la Antena 3. Presedintele Traian Basescu declarase, luni, ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, in loc sa critice institutiile statului.

Basescu: Crin Antonescu NU o sa fie presedinte NICIODATA.

Presedintele Traian Basescu a spus, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni, ca presedintele PNL Crin Antonescu nu o sa fie niciodata presedinte, nu stie ce inseamna sa fii presedinte. Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a plecat de la Cotroceni, unde avea loc ceremonia de investitura a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, inainte de incheierea evenimentului, Basescu a raspuns: Intr-un singur fel. Nu o .

Traian Basescu: Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte, pentru ca nu stie sa respecte aceasta functie

Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte, pentru ca nu stie sa respecte aceasta functie, a afirmat luni presedintele Traian Basescu, dupa ce a fost intrebat de un jurnalist, in timpul declaratiei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, Cum catalogati gestul lui Crin Antonescu de a pleca inaintea discursului dumneavostra? la ceremonia de investire in functia de ministru al Transporturilor a Ramonei Manescu - n. red.

Basescu catre Manescu: Sper ca nu veti avea aprecieri de tipul Crin Antonescu, legate de DNA.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni, proaspat-numitei membre a Guvernului, Ramona Manescu, ca ar trebui sa se preocupe de absorbtia fondurilor europene, privatizarea CFR Marfa, si de finalizarea tronsonului Arad-Nadlac, la preluarea mandatului la Trnsporturi. Citeste si Manescu depune juramantul la Transporturi. Traian Basescu a semnat decretul de numire al Ramonei Manescu la Transporturi Totodata, Basescu i-a urat sa nu aiba remarca de tipul Crin Antonescu, in ceea ce priveste .

Crin Antonescu: Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli

Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli, a spus Crin Antonescu in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, referindu-se la declaratia facuta luni de Traian Basescu privind sansele.

Crin Antonescu: Nu primesc lectii de la Traian Basescu

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a explicat gestul de a parasi sala in timpul discursului presedintelui Traian Basescu, precizand ca nu primeste lectii de politete de la acesta pentru au existat momente la fel de nepoliticoase si in cazul sefului statului.

Crin Antonescu, despre gestul de a pleca inainte de discursul lui Basescu: A fost simbolic, nu ostentativ

Gestul lui Crin Antonescu de a pleca inainte de discursul lui Traian Basescu cu ocazia investirii Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost unul simbolic, nu ostentativ, a precizat.

Traian Basescu: Crin Antonescu nu o sa ajunga niciodata presedinte, nu stie sa respecte functia

Presedintele Traian Basescu este de parere ca liderul PNL, Crin Antonescu, nu o sa ajunga niciodata sef al statului pentru ca nu stie sa respecte functia. Nu o sa ajunga niciodata presedinte, ca nu .

Traian Basescu: Crin Antonescu nu o sa ajunga niciodata presedinte, nu stie sa respecte functia (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu este de parere ca liderul PNL, Crin Antonescu, nu o sa ajunga niciodata sef al statului pentru ca nu stie sa respecte functia. Nu o sa ajunga niciodata presedinte, ca nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )