Libnet.ro
UNICEF

16:15

Crin Antonescu: in PNL nu este niciun infractor. Voi cere MJ o situatie a anchetelor pe vechea guvernare

B1 B1,
Crin Antonescu: in PNL nu este niciun infractor. Voi cere MJ o situatie a anchetelor pe vechea guvernare

Victor Ponta, Crin Antonescu si Vasile Blaga sa aiba grija de infractorii pe care ii au in partide, nu sa se lege de institutiile statului care incearca sa ii apere pe cetateni de infractori. continuă pe B1

Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

In cadrul PNL nu exista niciun infractor, a afirmat Crin Antonescu, presedintele partidului, la Antena 3, ca reactie la acuzele presedintelui Traian Basescu.

Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

In cadrul Partidului National Liberal nu exista niciun infractor, a afirmar Crin Antonescu, luni, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Reactia presedintelui PNL a venit ca urmare a declaratiei lui.

EXCLUSIV. Crin Antonescu: PNL nu coabiteaza, nici cu Traian Basescu, nici cu DNA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca portretul premierului Victor Ponta referitor la propunerea pentru Ministerul Transporturilor este general valabil pentru.

Antonescu: in PNL nu sunt infractori; Voi cere MJ o situatie a anchetelor pe vechea guvernare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in partidul pe care il conduce nu se afla infractori, cum a sustinut Traian Basescu, insa la inceperea sesiunii parlamentare va interpela Ministerul Justitiei pentru ca DNA sa prezinte o situatie a anchetelor legate de vechea guvernare, transmite Mediafax. In calitate de presedinte al Senatului voi propune la deschiderea lucrarilor Parlamentului, acum, peste cateva zile, fie Comisia Juridica a Senatului, fie Senatul in ansamblul sau, .

Crin Antonescu ii raspunde lui Traian Basescu: In PNL nu am niciun infractor. Plecarea mea de la ceremonia de la Cotroceni - un gest simbolic, nu ostentativ

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara ca in PNL nu exista niciun infractor: Sa fie foarte limpede pentru toata lumea, inclusiv pentru dl Basescu, care daca atunci vorbea mai liber acum este presedinte, asa este in acte, eu in PNL nu am niciun infractor. Infractor este cel care a fost definitiv stabilit asa de catre o instanta, prin efectul statutului cine s-a aflat, au fost cazuri, in aceasta situatie a parasit partidul, a spus Antonescu la Antena 3. Presedintele Traian Basescu declarase, luni, ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, in loc sa critice institutiile statului.

Crin Antonescu: Basescu si toti trompetii arata ca le e frica ca voi fi presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat luni seara, despre numirea Ramonei Manescu in fruntea Ministerului de Transporturi, despre pactul de coabitare dintre presedinte si premier, dar si despre pozitia USL fata de Traian Basescu in cele 67 de sapamani ramase pana la expirarea mandatului prezidential.

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

VIDEO Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

Crin Antonescu: ANI nu are alta activitate de un an decat PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2332 seconds )