Libnet.ro
UNICEF

09:45

Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

B1 B1,
Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al . continuă pe B1

Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al Guvernului si a cazut de acord asupra acestora cu prim-ministrul, scrie Mediafax.

Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra schimbarilor din Guvern.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al Guvernului si a cazut de acord asupra acestora cu prim-ministrul, relateaza Mediafax. Am vorbit cu primul-ministru, i-am adus la cunostinta propunerile noastre, domnia-sa mi-a spus ca nu are niciun fel de obiectiuni, a salutat chiar propunerile facute, in principal cea care il vizeaza pe .

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Victor Ponta dupa intalnirea cu presedintele PNL: Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere. / Crin Antonescu: In PNL nu e niciun fel de batalie, ne organizam la inceputului unui an extrem de important

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea de joi dupa-amiaza cu liderul liberal Crin Antonescu, ca pana maine la sedinta PNL eu unul nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere, pana atunci nu fac comentarii. La randul sau, Crin Antonescu a spus, dupa intalnirea cu primul ministru, ca Vad o agitatie jurnalistica fara precedent pe care pot sa o inteleg pana la urma. In PNL nu e niciun fel de batalie, nu e niciun fel de agitatie, de conflict. Avem o Delegatie Permanenta maine in care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea ministrilor, a Guvernului, pana la obiective. ) Daca vor fi schimbari, premierul va fi pus la curent. Cum v-a spus si domnul Ponta, am convenit sa nu discutam acum despre ce se va intampla maine.

Crin Antonescu, ironic la adresa lui Victor Ponta: Am discutat si cu premierul, el pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere sper, nu pentru toata durata

Liderul liberal Crin Antonescu a glumit, joi, pe seama prezentei primului ministru la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna vineri, la Soci. Presedintele PNL a afirmat, in conferinta de presa in care a anuntat demisia ministrului Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, ca Am discutat si cu premierul despre demisia lui Chitoiu - n. red. ), el pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere sper, nu pentru toata durata.

UPDATE Cum vrea Crin Antonescu sa il debarce pe Daniel Chitoiu. ...

UPDATE Crin Antonescu se intalneste la aceasta ora cu Victor Ponta pentru a discuta despre remanierea ministrilor liberali. Inainte de intalnire, Victor Ponta a refuzat sa spuna daca va accepta schimbarea din functie a ministrului Finantelor Daniel Chitoiu. La sedinta sunt prezenti vicepremierul Liviu Dragnea si Gabriel Oprea. UPDATE Liderii PNL se reunesc joi la ora 16. 00 intr-o sedinta informala la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la sefia MAI, care va fi validata vineri, in .

Crin Antonescu confirma demisia lui Daniel Chitoiu: Nominalizarile pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru Ministerul Afacerilor Interne vor fi facute vineri

Presedintele PNL Crin Antonescu a confirmat, joi seara, demisia lui Daniel Chitoiu din functia de ministru al Finantelor si de vicepremier. Nominalizarile pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru Ministerul Afacerilor Interne, care potrivit algoritmului USL revine tot PNL, vor fi facute vineri. In urma demisiei din Guvern, Daniel Chitoiu va detine functia de secretar general interimar al PNL, pentru a coordona eforturile organizatorice ale partidului in anul electoral 2014, a declarat Crin Antonescu. La randul sau, Daniel Chitoiu a declarat ca Ma retrag din guvern pentru ca activitatea din guvern nu imi va permite sa ocup si aceasta functie de secretar general. Sunt o persoana care munceste 18 ore pe zi. Nu sunt alte motive.

Asa arata un Crin Antonescu tunat in cursa pentru presedintie.

Nu cautati sensuri ascunse in schimbarile de ministri pe care Crin Antonescu tocmai le-a facut. Este pur si simplu o demonstratie de forta- executata, probabil, la sfatul consultantilor politici- cu scopul de a-i convinge pe adversarii din USL ca nu are de gand sa cedeze candidatura la prezidentiale, iar pe noi ca este suficient de puternic pentru a-l vota presedinte. Nimeni nu l-a crezut probabil pe Crin Antonescu cand a spus ca motivul schimbarii lui Daniel Chitoiu, din functia de .

Crin Antonescu: Cu privire la disputa primar-ministru, nimeni nu a solicitat vreo ordonanta Guvernului. E limpede, prin decizia de ieri Klaus Iohannis a facut aceasta optiune

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, propunerea liberalilor pentru portofoliul Internelor, va clarifica lucrurile insa este limpede ca prin decizia de a accepta solicitarea partidului, dl Iohannis a facut aceasta optiune. Liderul PNL a subliniat ca, in ceea ce priveste disputa primar - ministru, nimeni, nici PNL si nici Klaus Iohannis, nu a solicitat vreo ordonanta Guvernului Romaniei. Nimeni nu isi pune in cap nici sa ocoloeasca legea, nici sa o incalce, nici sa o schimbe.

Eduard Hellvig va coordona campania electorala a lui Crin Antonescu la Presedintie, in locul lui Niels Schnecker

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat vineri ca liberalul Eduard Hellvig se va ocupa cu coordonarea proiectului de candidatura prezidentiala, iar Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost desemnat coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )