Libnet.ro
UNICEF

07:00

Crin Antonescu citeaza din Lenin pentru studentii liberali: invatati! invatati de toate! invatati tot!

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu citeaza din Lenin pentru studentii liberali: invatati! invatati de toate! invatati tot!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, sambata, studentilor liberali, reuniti la Bucuresti pentru alegerea structurii de conducere, celebrul indemn al lui Lenin, el spunandu-le: invatati!. continuă pe Antena3

Sagetile lui Crin Antonescu: PNL nu a trebuit niciodata sa incerce sa convinga ca s-a schimbat, ca PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus, sambata, studentilor liberali, ca PNL nu a trebuit niciodata, asemenea PSD, sa incerce sa-i convinga pe cetateni ca s-a schimbat ci, dimpotriva, a fost necesar.

PNL nu a trebuit niciodata, asemenea PSD, sa incerce sa-i convinga pe cetateni ca s-a schimbat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus, astazi, studentilor liberali, ca PNL nu a trebuit niciodata, asemenea PSD, sa incerce sa-i convinga pe cetateni ca s-a schimbat ci, dimpotriva, a fost necesar sa-i convinga ca si-a mentinut identitatea, fiind acelasi partid pe care romanii il stiu, transmite Antena3. ro.

Unde gresesc Crin Antonescu si PNL? Vezi parerea analistului politic Radu Tudor

Crin Antonescu si partidul liberal pe care il conduce gresesc foarte mult pentru ca nu comunica, este de parere analistul politic Radu Tudor . Crin Antonescu, din punctul meu de vedere, greseste pentru ca sta.

Crin Antonescu, despre confiscarea averilor ilicite: Ponta a fost prezentat ca un capcaun nationalizator, un mancator de proprietate

Confiscarea averilor ilicite, varianta propusa de premierul Victor Ponta pentru cei condamnati pentru coruptie, spre exemplu, vine in contradictie cu valorile liberale. Presedintele PNL, Crin Antonescu spune ca.

Crin Antonescu: Patriotismul si onoarea, valori pe care Regele Mihai le intruchipeaza cu prisosinta

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Regalitatii. Potrivit acestuia, patriotismul, onoarea si sacrificiul pentru ceea ce inseamna Romania sunt valori pe care Regele Mihai I.

Crin Antonescu: Salut decizia Guvernului de a majora venitul minim garantat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca saluta decizia Guvernului de a majora venitul minim garantat de la 1 iulie, el aratand ca este vorba de o decizie asupra careia s-a cazut de acord,.

Crin Antonescu saluta decizia Guvernului de a mari venitul minim garantat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, ca saluta decizia Guvernului de a majora venitul minim garantat de la 1 iulie, el aratand ca este vorba de o decizie asupra careia s-a cazut de acord.

Crin Antonescu: Propunerea lui Chiuariu de a muta sediul CCR din Bucuresti e una personala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca propunerea vicepresedintelui Comisiei de revizuire a Constitutiei, Tudor Chiuariu, privind mutarea sediului CCR din Bucuresti este una personala.

Hosni Mubarak a ajuns la un tribunal din Cairo pentru un nou proces

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, inculpat pentru complicitate la moartea a sute de manifestanti in timpul revoltei din 2011 si pentru coruptie, a ajuns astazi la un tribunal din Cairo pentru un nou proces, relateaza presaa internationala.

Hosni Mubarak a fost adus la un tribunal din Cairo, pentru un nou proces

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, inculpat pentru complicitate la uciderea a sute de manifestanti si acte de coruptie, a fost adus sambata dimineata la un tribunal din Cairo, pentru un nou proces,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2641 seconds )