Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Cota unica ramane 16%

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Cota unica ramane 16%

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi la Slatina ca nivelul cotei unice va ramane cel actual, asa cum prevede si programul de guvernare, respectiv 16%. Cota unica ramane cum am stabilit si cum scrie si in programul de guvernare 16%, a declarat Antonescu, co-presedinte al USL, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Crin Antonescu: Majorarea cotei unice este exclusa. Nu luam in calcul asa ceva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi, la Slatina, ca este exclusa majorarea cotei unice de 16%, care este un angajament clar, ferm si concret al USL) si va fi respectat ca atare de majoritatea parlamentara.

VIDEO UPDATE Crin Antonescu: Majorarea cotei unice este exclusa. Nu luam in calcul asa ceva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi, la Slatina, ca este exclusa majorarea cotei unice de 16%, care este un angajament clar, ferm si concret al USL) si va fi respectat ca atare de majoritatea parlamentara.

VIDEO Presedintele Senatului, Crin Antonescu, la Slatina: Cota unica de impozitare nu se va misca in sus de la 16 %

Presedintele Senatului si, totodata, al PNL, Crin Antonescu, s-a aflat, joi 24 octombrie, in municipiul Slatina cu ocazia unei vizite oficiale. El a fost insotit de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si Mihai Voicu, ministru pentru relatia cu Parlamentul. in cadrul conferintei de presa ulterioara vizitei, Crin Antonescu a dezmintit zvonurile din ultimele zile potrivit carora nivelul cotei unice de impozitare va creste.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Cota unica de impozitare nu se va misca in sus de la 16%

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, s-a aflat joi in Slatina, cu ocazia unei vizite oficiale. El a fost insotit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si de Mihai Voicu, ministru pentru relatia cu Parlamentul. in cadrul unei conferinte de presa, Antonescu a dezmintit zvonurile din ultimele zile potrivit carora nivelul cotei unice de impozitare va creste.

Crin Antonescu la B1 TV: Cu liberalii la guvernare cota unica nu va creste

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat la B1 TV ca liberalii nu vor accepta cresterea cotei unice atata timp cat vor fi la guvernare. Antonescu a confirmat ca a existat o discutie in acest sens intre premierul victor Ponta si ministrul Daniel Chitoiu. Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014, potrivit Mediafax. Pentru inceputul discutiilor a fost vehiculat un cuantum de 20 sau 22% pentru cota unica, respectiv pentru TVA sau o aducere a ambelor la un acelasi nivel, in functie de eventuale simulari realizate pentru bugetul pe 2014.

Crin Antonescu: Cat va fi la guvernare, PNL nu va sustine majorarea cotei unice. ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1TV, ca PNL nu va sustine niciodata, cat timp va fi la guvernare, majorarea cotei unice. Declaratia liderului PNL vine dupa ce surse USL au declarat ca au vorbit la finalul ultimei sedinte de vineri, n. r. ) a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014, potrivit Mediafax. Victor Ponta ar fi avansat ideea cresterii cotei unice, in prezent de .

Noua disputa PSD-PNL: salarii si pensii contra cota unica.

Cresterea cotei unice de la 16% la 22% si scaderea TVA de la 24% la 22% este varianta invocata de premierul Victor Ponta in cadrul USL pentru cresterea incasarilor bugetare. O alta varianta ar fi cota unica de 20% si TVA de 22%. Victor Ponta le-a explicat liberalilor ca masura ar putea sa fie aplicata de la 1 ianuarie 2014. Premierul a spus ca incasarile la buget pe primele noua luni ale lui 2013 sunt sub cele prognozate, cu sase miliarde de lei. Cu toate acestea liberalii au anuntat ca se opun .

Ultima propunere lansata de Victor Ponta: TVA si cota unica la 22%

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a propus in ultima sedinta a USL o noua varianta pentru a incasa bani la buget incepand cu anul viitor, scaderea TVA-ului de la 24% la 22% si cresterea cotei unice de la 16% si 22%, potrivit site-ului gandul. info, care citeaza surse din USL.

UPDATE Ultima propunere lansata de Victor Ponta: TVA si cota unica de 22%

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a propus in ultima sedinta a USL o noua varianta pentru a incasa bani la buget incepand cu anul viitor, scaderea TVA-ului de la 24% la 22% si cresterea cotei unice de la 16% si 22%, potrivit site-ului gandul. info, care citeaza surse din USL.

VIDEO Crin Antonescu: Ponta n-a fost atent la comunicare legat de Kosovo. Nu era in masura sa dea garantii, nu premierul hotareste ce state se recunosc / Victor Ponta: Parlamentul decide legat de Kosovo. Antonescu si-a exprimat sustinerea, sa nu se fi ra

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Slatina, ca Victor Ponta nu a fost foarte atent la comunicare cand a vorbit despre pozitia fata de Kosovo, aratand ca seful Guvernului nu era in masura sa dea aceste garantii, pentru ca nu prim-ministrul hotaraste ce state se recunosc, scrie Mediafax. UPDATE: Pozitia Romaniei fata de Kosovo este stabilita de catre Parlament, iar liderul PNL, Crin Antonescu, a participat la discutia din Parlament si si-a exprimat sustinerea, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, adaugand ca spera ca Antonescu sa nu se fi razgandit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )