Libnet.ro
UNICEF

17:30

Crin Antonescu: Daca ma retrag din fruntea PNL nu inseamna ca ma retrag si din cursa prezidentiala

B1 B1,
Crin Antonescu: Daca ma retrag din fruntea PNL nu inseamna ca ma retrag si din cursa prezidentiala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in situatia in care se va retrage din fruntea partidului, urmare a unui scor la europarlamentare sub 20%, acest lucru nu va insemna si retragerea sa si din. continuă pe B1

Antonescu: Daca ma retrag din fruntea PNL nu inseamna ca ma retrag si din cursa prezidentiala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in situatia in care se va retrage din fruntea partidului, urmare a unui scor la europarlamentare sub 20%, acest lucru nu va insemna in mod imediat retragerea sa si din cursa pentru prezidentiale, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Retragerea din functia de presedinte al PNL nu inseamna si retragerea de la prezidentiale sau din politica

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in situatia in care se va retrage din fruntea partidului ca urmare a unui scor la europarlamentare sub 20%, acest lucru nu va insemna in mod imediat retragerea sa.

Crin Antonescu, despre excluderea lui Stroe din partid: Ma gandesc pana maine. Consider ca e un tradator

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni, cu referire la posibila excludere din partid a fostului ministru de Interne Radu Stroe, ca se mai gandeste pana va lua o decizie, dar a precizat ca declaratiile vicepresedintelui PNL inseamna tradare.

Radu Stroe ar putea fi exclus marti din PNL, in sedinta conducerii partidului. Crin Antonescu: Eu consider ca e un tradator

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca, in opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un tradator al partidului, iar discutia despre excluderea sau suspendarea acestuia din PNL a venit natural si este una normala, care ar avea loc in orice partid. Antonescu a fost intrebat cum vede decizia grupului PNL de a propune excluderea ori suspendarea lui Radu Stroe, in cadrul BPN. Sigur ca o voi pune in discutia BPN, multi deputati se regasesc in componenta BPN. Mi se pare ca este o discutie care a pornit in mod natural, in mod normal, o discutie care ar fi pornind in orice partid. ) O decizie vom lua maine marti - n. red. ) la BPN, a declarat presedintele PNL.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL pregatesc pana la 30 aprilie textul unei motiuni de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat marti ca pana pe 30 aprilie grupurile parlamentare ale liberalilor vor pregati textul unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, pentru situatia in care nu vor fi adoptate reducerea CAS la angajator si neimpozitarea profitului reinvestit, relateaza Agerpres.

Replica lui Crin Antonescu la mesajul lui Victor Ponta: Plec din PNL, dar nu din politica

Crin Antonescu, presedintele PNL, a tinut un discurs acid la Iasi la adresa premierului Victor Ponta, in care s-a referit indirect si la recenta declaratie a liderului PSD, potrivit careia s-ar pregati sa se retraga din politica.

Crin Antonescu: Pana la europarlamentare vor fi campanii impotriva noastra. Sunt presiuni asupra primarilor

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca pana la alegerile europarlamentare liberalii vor fi supusi la diversiuni, campanii de denigrare si incercari de racolare a primarilor. El spune ca situatia PNL din ter.

Crin Antonescu: Stroe l-a intrecut pe Tariceanu in planul nesimtirii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca Radu Stroe l-a intrecut in planul nesimtirii pe Calin Popescu Tariceanu cand a afirmat ca spera ca liberalii sa-si rupa gatul in alegeri, relateaza.

Crin Antonescu: Comparatia intre asa numitii baroni PSD si martirii din 1989, dovada de nerusinare pesedista

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti, ca declaratiile premierului Victor Ponta, care a facut o paralela intre represiunea din timpul revolutiei din 1989 si situatia actuala, in contextul in care sunt cercetati mai multi alesi locali si presedinti de consilii judetene ai PSD, reprezinta o dovada nebanuita de nerusinare pesedista, transmite Agerpres.

Crin Antonescu: Uniunea Europeana nu mai poate continua asa, s-a anchilozat

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, dar si europarlamentarul Norica Nicolai, precum si liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, au vorbit luni, la Realitatea TV, despre strategia PNL pentru europarlamentare, intr-o Uniune Europeana care se confrunta cu provocarile extremistilor, dar si cu lipsa de viziune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )