Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Declaratiile presedintelui, insuficiente; Basescu putea rezolva astazi tot acest scandal printr-un singur gest: demisia

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Declaratiile presedintelui, insuficiente; Basescu putea rezolva astazi tot acest scandal printr-un singur gest: demisia

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, se declara socat de modul in care evolueaza cazul Mircea Basescu si sustine ca un asemenea scandal, indiferent care va fi decizia si explicatiile lui Traian Basescu, va capata amploare internationala si va prejudicia inca o data grav imaginea Romaniei, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Antonescu: Basescu putea rezolva astazi tot acest scandal printr-un singur gest - demisia

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, se declara socat de modul in care evolueaza cazul Mircea Basescu si sustine ca un asemenea scandal, indiferent care va fi decizia si explicatiile lui Traian.

Crin Antonescu ii raspunde senatorului Liviu Pop. il somez sa produca cea mai mica proba

Crin Antonescu a comentat, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, informatiile potrivit carora s-ar fi intalnit cu Traian Basescu si ar fi discutat cu acesta despre cazul lui Horia Uioreanu. Senatorul PSD Liviu.

Crin Antonescu ataca grupul lui Tariceanu: Niste bieti pripasiti la usa lui Ponta

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, ataca grupul format de Calin popescu Tariceanu, afirmand ca membrii Grupului pentru Pastrarea Identitatii Liberale sunt niste bieti pripasiti la usa sui Victor.

PNL se dezlipeste greu de Crin Antonescu

TATONARI Mai multi liberali se arata dispusi sa testeze, in cercetarile sociologice menite sa indice candidatul comun al dreptei, varianta unui prezidentiabil care a anuntat ca s-a retras din cursa: nimeni altul decat Crin Antonescu.

Crin Antonescu, sustinut de mai multi lideri ai PNL in sondajele comune cu PDL

O serie de lideri ai PNL, vicepresedinti sau lideri de organizatii, sustin includerea lui Crin Antonescu, alaturi de Klaus Iohannis, in cercetarile sociologice care vor fi realizate impreuna cu PDL pentru stabilirea candidatului comun pentru.

Mai multi lideri ai PNL vor includerea lui Crin Antonescu in sondajele comune cu PDL pentru stabilirea candidatului la prezidentiale (surse)

O serie de lideri ai PNL, vicepresedinti sau lideri de organizatii, sustin includerea lui Crin Antonescu, alaturi de Klaus Iohannis, in cercetarile sociologice care vor fi realizate impreuna cu PDL pentru stabilirea candidatului comun pentru prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse PNL.

Mai multi lideri PNL sustin includerea lui Crin Antonescu in sondajele de opinie

O serie de lideri ai PNL, vicepresedinti sau lideri de organizatii, sustin includerea lui Crin Antonescu, alaturi de Klaus Iohannis, in cercetarile sociologice care vor fi realizate impreuna cu PDL pentru stabilirea candidatului comun pentru prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse din PNL.

inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu va fi difuzata la Sinteza Zilei

In aceasta seara, cel mai mare cutremur mediatic din ultimii 10 ani. inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, va fi difuzata in.

Crin Antonescu, pentru B1 TV: Atacul lui Liviu Pop este mizerabil, profund mincinos si calomnios

Fostul presedinte al PNL, CrinAntonescu, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca atacul lui LiviuPop, care sustine ca Antonescu a avut in.

Crin Antonescu, pentru B1 TV: Atacul lui Liviu Pop este mizerabil, profund mincinos si calomnios (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL, CrinAntonescu, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca atacul lui LiviuPop, care sustine ca Antonescu a avut in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )