Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Domnul Tariceanu va candida la Primaria Capitalei daca PSD-ul ii va da voie sa candideze, daca nu, nu (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Domnul Tariceanu va candida la Primaria Capitalei daca PSD-ul ii va da voie sa candideze, daca nu, nu (VIDEO)

Fostul lider al PNL Crin Antonescu sustine ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va candida la Primaria Capitalei daca ii va da voie PSD, informeaza Mediafax. Domnul Tariceanu va candida. continuă pe B1

Vasile Blaga: Basescu nu va candida la Primaria Capitalei pentru ca are spirit de conservare. E un politician cu calitati, dar vremea sa s-a dus

Copresedintele PNL Vasile Blaga sustine ca Traian Basescu nu va candida la Primaria Capitalei din spirit de conservare si ca, in ciuda faptului ca e un politician cu calitati, vremea fostului presedinte s-a dus.

Crin Antonescu: Marian Munteanu - un personaj important al Romaniei postcomuniste, incerc o emotie pozitiva/ Tariceanu va candida daca-l sustine cineva mai mare, daca ii da voie PSD

Senatorul Crin Antonescu a declarat marti la Parlament ca Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primaria Bucuresti, este unul din personajele importante ale Romaniei postcomuniste si ca trebuie cunoscut proiectul sau pentru Capitala.

Crin Antonescu: Nimeni nu sta sa asculte sau sa-l intrebe pe Munteanu despre proiectul pe care il ofera bucurestenilor

Senatorul PNL Crin Antonescu considera ca Marian Munteanu ar trebui sa faca cunoscut bucurestenilor proiectul pe care il ofera, in calitate de candidat la Primaria Capitalei, dincolo de discutii istorice sau pseudo-istorice despre fapte petrecute in urma cu peste 20 de ani.

Crin Antonescu, despre revenirea in politica

Senatorul liberal Crin Antonescu, fost presedinte al PNL, a declarat marti ca este exclusa revenirea sa in viata politica si a adaugat ca nu va candida la nicio functie in cadrul viitorului.

Crin Antonescu exclude revenirea in viata politica

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca exclude o revenire in viata politica, precizand ca nu va candida la nicio functie in cadrul viitorului congresul al partidului.

Surse: Adrian Severin, sustinut la Primaria Capitalei de Vanghelie, care va candida la Sectorul 5

Marian Vanghelie il va sustine pe fostul europarlamentar Adrian Severin pentru Primaria Capitalei, in timp ce primarul suspendat ar urma sa candideze pentru un nou mandat la Sectorul 5, informeaza.

Surse: Adrian Severin ar putea fi sustinut de Vanghelie pentru Primaria Capitalei

Fostul eurodeputat Adrian Severin ar putea candida la Primaria Capitalei, sustinut de Marian Vanghelie, sub sigla Partidului Dreptatii Sociale. Totodata, primarul suspendat ar urma sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5.

Crin Antonescu, paralela intre Klaus Iohannis si Marian Munteanu. Pe fond avem o asemanare

Senatorul PNL Crin Antonescu sustine ca exista o asemanare pe fond intre candidaturile lui Klaus Iohannis si Marian Munteanu, in sensul in care ambii erau personalitati nonpolitice la momentul i.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )