Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Imi voi depune demisia in fata colegilor / PNL nu revine alaturi de PSD / Europarlamentarii PNL vor trece la popularii europeni

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Imi voi depune demisia in fata colegilor / PNL nu revine alaturi de PSD / Europarlamentarii PNL vor trece la popularii europeni

Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca isi va depune demisia de la sefia PNL intr-o sedinta a conducerii partidului in aceasta dupa-amiaza, dat fiind ca isi asuma esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD. Anunturile lui Crin Antonescu au fost dublate, la citeva minute, de anuntul lui Klaus Johannis ca demisioneaza si el din functia de prim-vicepresedinte al PNL. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea PNL

UPDATE - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a postat un mesaj pe Facebook in cadrul caruia a mentionat ca isi va tine promisiunea facuta inaintea alegerilor si ca va demisiona din fruntea partidului. Iata.

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Antonescu: Imi voi tine cuvantul legat de scorul PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. El a precizat ca isi va tine promisiunea legata de scorul formatiunii si ca va face acest anunt in sedinta BPN.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis si-au anuntat demisiile din fruntea PNL. Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa treaca la popularii europeni

Crin Antonescu si Klaus Johannis si-au anuntat luni, in conferinte de presa separate, ca isi vor demisia depune de la sefia PNL. Cei doi lideri si-au asumat esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Antonescu: imi asum esecul alegerilor, ma voi tine de cuvant. Decizia va fi anuntata in sedinta PNL. Voi propune ca liberalii sa adere la PPE, UE nu trebuie condusa de un socialist

Presedintele Partidului National Liberal,Crin Antonescu, a anuntat, luni, ca isi asuma esecul inregistrat de formatiunea politica pe care o conduce in cadrul alegerilor europarlamentare si ca va lua o.

Crin Antonescu: Despre rezultate vom vorbi in cursul acestei nopti sau maine dimineata/ Antonescu, pe 22 mai: Daca nu facem 20% ma retrag, dar Ponta sa nu se bucure fiindca Iohannis e aici

Liderul liberal Crin Antonescu si-a inceput discursul dupa aflarea exitpoll-urilor multumind alegatorilor si colegilor din partid afisand o usoara dezamagire totusi pentru prezenta scazuta la vot. Despre rezultate vom vorbi in aceasta seara si in curand dupa ce vom face o analiza, s-a multumit sa declare seful liberalilor fara a accepta intrebari din partea presei. Crin Antonescu a declarat joi, 22 mai, la Realitatea TV ca daca PNL nu va face 20% la eurparlamentare se va retrage, dar i-a transmis lui Victor Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici si avem aceleasi idei, gandim la fel.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia de la sefia PNL

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia din conducerea PNL , luni, in cadrul Biroului Politic National, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta le-ar fi spus si celorlalti oameni din conducerea partidului .

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia de la sefia PNL: Acesta va ramane presedinte interimar pana la Congres

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia din conducerea PNL , luni, in cadrul Biroului Politic National, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta le-ar fi spus si celorlalti oameni din conducerea partidului .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )