Libnet.ro
UNICEF

23:01

Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

In cadrul PNL nu exista niciun infractor, a afirmat Crin Antonescu, presedintele partidului, la Antena 3, ca reactie la acuzele presedintelui Traian Basescu. continuă pe Ziarul Bursa

Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

In cadrul Partidului National Liberal nu exista niciun infractor, a afirmar Crin Antonescu, luni, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Reactia presedintelui PNL a venit ca urmare a declaratiei lui.

Crin Antonescu ii raspunde lui Traian Basescu: In PNL nu am niciun infractor. Plecarea mea de la ceremonia de la Cotroceni - un gest simbolic, nu ostentativ

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara ca in PNL nu exista niciun infractor: Sa fie foarte limpede pentru toata lumea, inclusiv pentru dl Basescu, care daca atunci vorbea mai liber acum este presedinte, asa este in acte, eu in PNL nu am niciun infractor. Infractor este cel care a fost definitiv stabilit asa de catre o instanta, prin efectul statutului cine s-a aflat, au fost cazuri, in aceasta situatie a parasit partidul, a spus Antonescu la Antena 3. Presedintele Traian Basescu declarase, luni, ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, in loc sa critice institutiile statului.

Crin Antonescu: in PNL nu este niciun infractor. Voi cere MJ o situatie a anchetelor pe vechea guvernare

Victor Ponta, Crin Antonescu si Vasile Blaga sa aiba grija de infractorii pe care ii au in partide, nu sa se lege de institutiile statului care incearca sa ii apere pe cetateni de infractori.

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Ce a spus Ponta de numirea la Transporturi tine de portretul-robot al oricarui ministru

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta a facut un portret-robot al oricarui potential ministru atunci cand a afirmat ca asteapta de la PNL o persoana cu experienta politica si imagine foarte buna pentru portofoliul Transporturilor, transmite Mediafax.

Crin Antonescu: Ce a spus Ponta de numirea la Transporturi tine de portretul-robot al oricarui ministru

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta a facut un portret-robot al oricarui potential ministru atunci cand a afirmat ca asteapta de la PNL o persoana cu experienta politica si imagine foarte buna pentru portofoliul Transporturilor.

Crin Antonescu, despre asteptarile lui Ponta: Premierul a facut portretul-robot al oricarui potential ministru

Crin Antonescu spune ca premierul Victor Ponta a facut un portret-robot al oricarui potential ministru atunci cand a afirmat ca asteapta de la PNL o persoana cu experienta politica si imagine foarte buna.

Crin Antonescu: Nu vom accepta santajuri mediatice. Nici partidul, nici eu!

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, la finalul sedintei BPC, la Palatul Parlamentului, ca exista doua propuneri pentru functia de ministru al Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona.

Basescu: Crin Antonescu NU o sa fie presedinte NICIODATA.

Presedintele Traian Basescu a spus, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni, ca presedintele PNL Crin Antonescu nu o sa fie niciodata presedinte, nu stie ce inseamna sa fii presedinte. Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a plecat de la Cotroceni, unde avea loc ceremonia de investitura a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, inainte de incheierea evenimentului, Basescu a raspuns: Intr-un singur fel. Nu o .

VIDEO Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )