Libnet.ro
UNICEF

05:30

Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Proiectul de lege prin care se propune trecerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va fi depus la Camera Deputatilor, nu la Senat, a declarat luni presedintele Camerei Superioare a Parlamentului, Crin Antonescu, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Crin Antonescu, a declarat, luni, ca proiectul de lege prin care se propune trecera Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne va fi depus la Camera Deputatilor si nu la Senat. Proiectul.

Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a declarat, astazi, ca proiectul de lege prin care se propune trecerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va fi depus la Camera Deputatilor, nu la Senat, transmit surse din presa.

Basescu: Ponta a cerut trecerea STS la MAI si demiterea lui Opris, niciuna din variante nu e viabila

Update 17:53 Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a cerut trecerea STS la MAI si destituirea sefului Serviciului, seful statului precizand ca niciuna din variante nu este viabila.

Proiectul de mutare a STS la MAI, depus la Camera Deputatilor

Proiectul de mutare a Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne MAI), elaborat de PSD, a fost depus la Camera Deputatilor.

Blaga: Vom ataca la CCR trecerea STS la MAI

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca partidul sau va ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar urma sa treaca in subordinea Ministerului.

Blaga anunta ca va ataca la CCR trecerea STS la MAI. Ponta il ironizeaza.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca partidul sau va ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar urma sa treaca in subordinea Ministerului de Interne, informeaza Agerpres. Bineinteles ca vom ataca, dar sa vedem de ce o facem. Nici in ceasul al 12-lea, Ponta nu recunoaste ca s-a ajuns in situatia sa moara oameni cu zile vorbim de accidentul din Muntii Apuseni sau nu stie cum sa se intervina la deszapeziri, .

Crin Antonescu infirma numele vehiculate si posibilitatea remanierii unor ministri liberali

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, duminica seara, la sfarsitul unei sedinte a UniuniiSocial Liberale, ca numele ministrilor liberali vehiculate privind o eventuala remaniere.

UPDATE Crin Antonescu: Activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al meu va inceta/ Schnecker: Sunt convins si acum de faptul ca domnul Crin Antonescu va fi cel mai bun presedinte al Romaniei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni ca activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al sau va inceta. Antonescu anuntase in iunie anul trecut ca Schnecker, fost prezentator Antena 3, va fi directorul de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014. UPDATE Niels Schnecker a precizat intr-un comunicat de presa citat de Agerpres ca luni i-a prezentat lui Crin Antonescu demisia din functia de director de campanie prezidentiala.

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul sau

Seful de campanie al lui Crin Antonescu, Niels Schnecke, a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, in urma problemelor de comunicare intampinate in decursul colaborarii din ultimele luni de zile. Informatia a fost confirmata astazi de Crin Antonescu.

Niels Schnecker a renuntat la functia de sef de campanie a lui Crin Antonescu

Niels Schnecker nu mai este seful de campanie al lui Crin Antonescu. Liderul PNL a confirmat informatia, dar a refuzat sa detalieze motivele separarii, precizand insa ca a avut o colaborare buna cu fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )