Libnet.ro
UNICEF

16:30

Crin Antonescu: Testarea psihologica a magistratilor si politicienilor nu e prevazuta de lege nicaieri in lume

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Testarea psihologica a magistratilor si politicienilor nu e prevazuta de lege nicaieri in lume

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca nicaieri in lume nu este prevazut in legislatie ca politicenii si magistratii sa fie supusi unor teste psihologice si de inteligenta, desi, in opinia sa, acest lucru ar fi distractiv. continuă pe Hotnews

Ponta este de acord cu testarea psihologica a politicienilor: in fiecare an iau testul ca si ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca este de acord cu testarea psihologica a politicienilor, aratand ca in fiecare an a trecut un astfel de test, pentru licenta de copilot,informeaza Mediafax. In ceea ce ma priveste pe mine, da. Pot sa asigur ca in fiecare an cand mi-am luat licenta de copilot, nu puteam sa-mi iau licenta decat in baza tuturor analizelor care presupun si testul psihologic, a raspuns Ponta unei intrebari a presei pe aceasta tema. Si presedintele PNL, Crin Antonescu, a .

Crin Antonescu despre testarea psihologica a politicienilor: Ar fi distractiv

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca nu ar avea nimic impotriva ca politicienii si magistratii sa fie supusi nor teste psihologice si de inteligenta, dar avertizeaza ca nicaieri in lume.

Victor Ponta este de acord cu testarea psihologica a politicienilor: In fiecare an iau testul pentru copilot

Premierul Victor Ponta a declarat ca este de acord cu testarea psihologica a politicienilor, aratand ca in fiecare an a trecut un astfel de test, pentru licenta de copilot, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban: Crin Antonescu va candida in colegiul meu la parlamentare. Va spun dupa scrutin cum am votat

Deputatul PNL Ludovic Orban a lasat sa se inteleaga, vineri, intr-o conferinta de presa, ca la parlamentare nu va vota pentru liderul liberal Crin Antonescu. Crin Antonescu a ales sa candideze intr-un.

Crin Antonescu ataca tabara Chiliman -Tariceanu. Presedintele PNL cere demisia lui Vlad Moisescu de la sefia PNL sector 1- surse

In sedinta conducerii centrale, Crin Antonescu a solicitat demisia lui Vlad Moiesescu acuzand organizatia ca a colaborat cu PDL in timpul campaniei de suspendare a presedintelui Traian Basescu, potrivit unor surse din interiorul PNL, citate de cotidianul EVZ. La aceasta ora se dezbate cererea presedintelui PNL. Vlad Moisescu este un apropiat al lui Andrei Chiliman si al lui Calin Popescu Tariceanu. Surse Hotnews. ro au confirmat ca Antonescu a cerut demisia lui Moisescu. Acelas surse sustin ca gestul lui Antonescu este o avertizare si pentru Calin Popescu Tariceanu care a trecut peste decizia PNL si si-a depus candidatura la parlamentare in sectorul 1. Mai mult, Tariceanu a dezaprobat cooptare lui Gigi Becali in PNL, ironizand-ul pe acesta.

CRIN ANTONESCU, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Nu de oi se incurca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si cel al PC, Daniel Constantin, au vorbit miercuri seara despre mitingul USL de pe Arena Nationala, despre Congresul PPE de la Bucuresti, dar si despre liberalizarea lui Gigi Becali, potrivit Realitatea. net. Iata principalele declararatii ale lui Antonescu la Realitatea TV: Noi cu poporul. PDL cu europenii e destul de putin adevarat pentru ca alti europeni decit noi si decat cei din PPE, anume liberalii, socialistii, au fost reprezentati si au fost .

Crin Antonescu ii acuza pe Moiesescu si Chiliman de tradare: Nu a uitat nimeni ce s-a intamplat la referendum, cand Chiliman a citit proclamatii de la Dan Andronic iar Vlad Moisescu ne-a catalogat pe toti grup infractional

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat vineri, dupa sedinta conducerii centrale, ca a partidului, ca s-a decis demiterea presedintilor si dizolvarea birourilor teritoriale de la Sectorul 1, precum si din judetele Mehedinti. Antonescu i-a acuzat El a mai anuntat ca PNL si-a definitivat candidaturile pentru alegerile parlamentare, fiind acceptate derogari de vechime pentru 26 de persoane, intre care Gigi Becali, Daniel Barbu, Vlad Nistor, Rares Bogdan, Sorin Iliesiu, Victor Ciorbea.

Mihai Stanisoara (PDL): Crin Antonescu incearca sa isi elimine adversarii puternici din ...

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara apreciaza ca evident faptul ca va urma o rafuiala de proportii in USL cauzata de teama actualilor lideri de a fi pusi in umbra de figuri importante din PSD sau PNL, potrivit Agerpres. Pe ultima suta de metri inainte de alegeri, inainte chiar de finalizarea listelor cu candidati, Crin Antonescu isi elimina si isi santajeaza adversarii puternici din PNL invocand motive puerile. Ca liberal si ca om cu scaun la cap nu poti sa iti dai acordul pentru .

Crin Antonescu: in PNL vom aduce personalitati noi ale vietii publice

Liderul Partidului National Liberal Crin Antonescu a declarat vineri, inaintea sedintei de validare a listelor candidatilor pentru alegerile parlamentare, ca in PNL se vor aduce si oameni noi, personalitati ale.

Ion Cristoiu: Crin Antonescu se crede Decebal sau Avram Iancu. Nu vad rostul discursului sau inflacarat

Jurnalistul IonCristoiu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, discursul liderului PNL Crin Antonescu de la mitingul USL de miercuri. Nu vad rostul acestui discurs. Ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )