Libnet.ro
UNICEF

15:31

CRIN ANTONESCU, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Nu de oi se incurca ...

România Liberă România Liberă,
CRIN ANTONESCU, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Nu de oi se incurca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si cel al PC, Daniel Constantin, au vorbit miercuri seara despre mitingul USL de pe Arena Nationala, despre Congresul PPE de la Bucuresti, dar si despre liberalizarea lui Gigi Becali, potrivit Realitatea. net. Iata principalele declararatii ale lui Antonescu la Realitatea TV: Noi cu poporul. PDL cu europenii e destul de putin adevarat pentru ca alti europeni decit noi si decat cei din PPE, anume liberalii, socialistii, au fost reprezentati si au fost . continuă pe România Liberă

Ponta, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a lasat sa se inteleaga intr-un interviu difuzat duminica de Pro Tv faptul ca nu ar fi impotriva ca Gigi Becali sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Crin Antonescu, despre Congresul PPE: Bucurestiul este, pentru cateva zile, capitala politica a Europei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a salutat organizarea in Bucuresti a Congresului liderilor Partidului Popular European, aratand ca se bucura de prezenta liberalilor europeni in Romania. Ma gandeam cu.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea PNL: Liderii USL si-au dat ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza, ironic, candidatura la parlamentare a finantatorului echipei Steaua, Gigi Becali, din partea PNL. Intr-un fel, da, e corect si sincer. USL se bate cu Dan Diaconescu. Le-a luat ceva vreme pana sa isi dea seama care e adevaratul adversar. Probabil ca liderii USL si-au dat seama ca sunt prea slabi pentru DD si si-au adus intariri, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Reactia lui Sebastian Lazaroiu vine dupa ce .

Ponta, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele USL la alegerile parlamentare din decembrie.

Conducerea PNL a votat pentru un acord politic cu PNG si PNT - aripa Ciorbea. Gigi Becali, tot mai aproape de o candidatura pe listele USL

Biroul politic central al PNL a votat luni, in unanimitate, o pozitie de principiu pentru un acord politic cu PNG si PNTCD autentic, gruparea lui Victor Ciorbea, a declarat presedintele liberalilor, Crin Antonescu.

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Antonescu: Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a adaugat Crin Antonescu. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe .

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

Varujan Vosganian: Nu a fost unanimitate in USL, eu am votat impotriva cooptarii lui Becali pe listele USL, pe locurile PNL

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a vrut sa clarifice, printr-o postare pe blog, faptul ca decizia lui Crin Antonescu de a-l coopta pe liderul PNG, George Becali, pe listele USL, nu a fost luata in.

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL. Acordul cu PNG a fost votat in unanimitate in BPC al PNL. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul .

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )