Libnet.ro
UNICEF

18:45

Crin Antonescu: Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a reactionat la anuntul presedintelui ca va lansa un nou referendum spunind ca Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur. Basescu nu poate sa blocheze aceste proiecte regionalizarea, noua Constitutie - n. red. ), de aceea se agita din ce din ce mai mult, a spus Crin Antonescu la Antena 3. continuă pe Hotnews

Reactia lui Antonescu la referendumul propus de Basescu: La figurat, vorbeste singur

Presedintele Senatului si al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, dupa anuntul presedintelui Traian Basescu privind initierea unui nou referendum, ca seful.

Crin Antonescu: Presedintele Basescu vorbeste singur in chestiunea revizuirii Constitutiei

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, considera ca presedintele Traian Basescu vorbeste singur, comentand astfel afirmatiile din aceasta seara ale sefului statului. Declaratia a fost facuta.

Crin Antonescu: Daca Basescu nu promulga legea referendumului, i-o trimitem in aceeasi forma

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, afirma ca Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum, punctand ca presedintele Traian Basescu are dreptul constitutional sa retrimita proiectul legislativului daca decide in acest sens.

UPDATE: Crin Antonescu: Basescu apartine trecutului, in chestiunea revizuirii vorbeste singur.

UPDATE: Antonescu a spus ca Traian Basescu nu poate sa blocheze acest proiect, si de aceea se agita din ce in ce mai mult, transmite Mediafax. Noi trebuie sa avem ca prioritate indeplinirea proiectelor noastre, si nu o polemica traditionala cu Traian Basescu, care, intr-un fel, in aceasta chestiune vorbeste singur si va vorbi singur, a spus Antonescu. El a mentionat ca seful statului vede ca premierul este primit la Berlin de catre cancelarul german si este deranjat de acest .

Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Conditia ca Antonescu sa fie sustinut de USL la presedintie este sa nu aiba atributiuni. Daca toata puterea este la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu

Presedintele Traian Basescu vorbeste, marti seara, la B1 TV, despre intentia sa de a declansa un nou referendum si despre proiectul revizuirii Constitutiei.

Basescu: Conditia ca Antonescu sa fie sustinut de USL la presedintie este sa nu aiba atributiuni.Daca toata puterea este la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in aceasta seara, la B1 TV, despre intentia sa de a declansa un nou referendum prin care romanii sa decida in privinta numarului de parlamentari. Seful statului crede ca liderul PNL, Crin Antonescu, va fi sustinut de PSD la presedintie numai cu condita sa fie deposedat de puteri, urmand sa joace un rol de paiata.

Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Este o intelegere murdara: daca toata puterea este la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu

Presedintele Traian Basescu vorbeste, marti seara, la B1 TV, despre intentia sa de a declansa un nou referendum si despre proiectul revizuirii Constitutiei.

Crin Antonescu: Interventia lui Traian Basescu a fost nepotrivita

Declaratiile lui Traian Basescu referitoare la revizuirea Constitutiei au fost facute intr-un moment nepotrivit, considera presedintele Senatului, Crin Antonescu. Presedintele are dreptul la o opinie, are.

VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Basescu: Numarul monarhistilor a crescut mult de la 3% si cred ca sunt cam 15-18% acumBasescu despre gazele de sist: Nu sunt mincinos. Cine primeste aviz de explorare, obligatoriu trbuie sa primeasca si aviz de exploatare. HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

LIVETEXT VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Emisiunea a inceput.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2647 seconds )