Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Crin Antonescu: Basescu apartine trecutului, in chestiunea revizuirii vorbeste singur.

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Crin Antonescu: Basescu apartine trecutului, in chestiunea revizuirii vorbeste singur.

UPDATE: Antonescu a spus ca Traian Basescu nu poate sa blocheze acest proiect, si de aceea se agita din ce in ce mai mult, transmite Mediafax. Noi trebuie sa avem ca prioritate indeplinirea proiectelor noastre, si nu o polemica traditionala cu Traian Basescu, care, intr-un fel, in aceasta chestiune vorbeste singur si va vorbi singur, a spus Antonescu. El a mentionat ca seful statului vede ca premierul este primit la Berlin de catre cancelarul german si este deranjat de acest . continuă pe România Liberă

UPDATE Crin Antonescu, la Antena 3: Nu facem aceasta Constitutie pentru bucuria lui Traian Basescu

Liberalul Crin Antonescu, presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, este invitat in aceasta seara, de la ora 20. 30, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Acesta va discuta cu jurnalistul Razvan Dumitrescu despre subiectele la zi de pe scena politica, in speta despre amendamentele controversate legitimate de Comisia constitutionala.

Crin Antonescu: Basescu a conservat importante parghii ale puterii, in timp ce in USL au existat divergente

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara ca presedintele Traian Basescu a conservat foarte multe dintre parghiile puterii, daca nu chiar pe cele mai importante, in timp ce in USL au existat ezitari sau chiar divergente, subliniind ca nu se teme de decizia CCR pe o eventuala contestare a proiectul de revizuire a Constitutiei.

Crin Antonescu: Presedintele Basescu vorbeste singur in chestiunea revizuirii Constitutiei

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, considera ca presedintele Traian Basescu vorbeste singur, comentand astfel afirmatiile din aceasta seara ale sefului statului. Declaratia a fost facuta.

Crin Antonescu: Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a reactionat la anuntul presedintelui ca va lansa un nou referendum spunind ca Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur. Basescu nu poate sa blocheze aceste proiecte regionalizarea, noua Constitutie - n. red. ), de aceea se agita din ce din ce mai mult, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Crin Antonescu: Interventia lui Traian Basescu a fost nepotrivita

Declaratiile lui Traian Basescu referitoare la revizuirea Constitutiei au fost facute intr-un moment nepotrivit, considera presedintele Senatului, Crin Antonescu. Presedintele are dreptul la o opinie, are.

Crin Antonescu: Daca Basescu nu promulga legea referendumului, i-o trimitem in aceeasi forma

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, afirma ca Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum, punctand ca presedintele Traian Basescu are dreptul constitutional sa retrimita proiectul legislativului daca decide in acest sens.

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarilor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarailor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

Dezbatere HotNews.ro: Trece Constitutia lui Crin Antonescu? Argumente pro si contra

Modificarile aduse legii fundamentale sunt tot mai criticate in spatiul public. Dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca nu e de acord cu noua definitie data familiei, afirmand ca o Constitutie nu trebuie sa prevada tot, a venit randul presedintelui Traian Basescu sa atace modificarile aduse de comisia condusa de Crin Antonescu. Seful statului a declarat luni, la ceremonia de investire a trei noi judecatori la Curtea Constitutionala, ca revizuirea risca sa blocheze statul si ca nu se mai justifica. De acum, marea intrebare este daca modificarile aduse legii fundamentale au sanse sa treaca, desi procesul nu s-a incheiat. Exista argumente care indica faptul ca noua Constitutie are putine sanse sa treaca de Curte si de votul popular, dar sunt si motive ca modificarile sa fie impuse, in ciuda criticilor aduse.

Crin Antonescu: A fost nepotrivit ca la investirea judecatorilor presedintele sa vorbeasca despre revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, luni, in urma declaratiilor facute de Traian Basescu potrivit carora actuala reviziure a Constitutiei reprezinta un risc de blocare a statului, ca i se pare nepotrivit ca presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )