Libnet.ro
UNICEF

11:45

Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Crin Antonescu, pe B1 TV: Victor Ponta nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, dar este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase

Crin Antonescu considera ca premierul Victor Ponta, desi nu este fundamental diferit fata de perioada opozitiei, este expus unor pericole de a reveni la epoca Adrian Nastase. Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa cum se intampla fiecare dintre noi cand ajunge intr-o pozitie importanta, unor pericole, si sper sa reziste, si eu incerc sa-l ajut sa reziste pericolelor, chiar prin declaratii publice, a spus Antonescu, invitat in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV. Emisiunea a inceput.

Crin Antonescu: Declaratia lui Voiculescu este profund nerusinata

CrinAntonescu a raspuns, sambata, la declaratia luiDanVoiculescu, care a spus ca PNL este un partener imoral al USL, relateazaB1 TV. Liderul liberalilor a afirmat ca declaratia lui Voicule.

Antonescu: Exista multe presiuni ca Victor Ponta sa candideze la presedintie.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara intr-o emisiune de televiziune ca exista multe presiuni ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, atat din interiorul PSD, cat si din exteriorul partidului. Cu toate acestea, liberalul a tinut sa precizeze ca este pe primul loc in sondajele efectuate de PNL privind increderea romanilor si intentia de vot la alegerile prezidentiale. Sunt pe primul loc. In ultimul sondaj pe care l-am vazut, aveam 32% din intentia de vot, iar .

LIVETEXT Crin Antonescu: Nu am de ce sa cred ca influenta lui Voiculescu asupra lui Ponta ar fi sporit. Nu stiu invers

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, la postul de televiziune B1, de la ora 21.

Constantin ii raspunde lui Antonescu: Sunt mandru ca fac parte din echipa lui Victor Ponta

Presedintele PC Daniel Constantin a tinut sa faca anumite precizari in urma criticilor aduse de liderul PNL Crin Antonescu si ii semnaleaza partenerului de alianta ca merge in directia gresita prin adoptarea unei atitudini critice la adresa partenerilor dinn USL.

Crin Antonescu, despre alegerile pentru sefia LPF: Capul unui Guvern nu e un om care negociaza treaba asta in restaurante

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, referindu-se la alegerile pentru functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, ca intalnirea premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea cu Gino Iorgulescu nu a aratat bine.

Crin Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista. Presedintele PC este doar un subordonat al lui Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu mai are nimic de mentionat despre relatia PNL - PC deoarece aceasta relatie nu mai exista. Nu e nimic de discutat in relatia cu PC pentru ca aceasta.

LIVETEXT Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la 21.30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, la postul de televiziune B1, de la ora 21.

Daniel Constantin: Facem eforturi cu totii sa il intelegem pe dl Antonescu. Am vazut ca Ponta este parsivel, eu sunt subordonat, Voiculescu este nerusinat, dar nu am vazut nicio catalogare la adresa lui Basescu

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a comentat luni declaratiile partenerului de alianta, Crin Antonescu, care aratase ca PNL nu mai are o relatie cu PC. Liderul PC a declarat ca nu a inteles afirmatiile lui Antonescu dar ca toate lumea depune eforturi pentru a-l intelege pe acesta. Daniel Constantin l-a criticat pe presedintele PNL pentru faptul ca atacurile sale din ultima vreme par sa vizeze partenerii de alianta mai degraba decat oponentii politici, cum ar fi presedintele Traian Basescu.

Crin Antonescu, invitatul lui Robert Turcescu, in emisiunea Sub semnul intrebarii, pe B1 TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, participa, incepand cu ora 21:30, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )