Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, era unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai reducerii CAS, imediat dupa ce a iesit de la guvernare. Astazi, cand proiectul initiat de Guvern a fost votat in Parlament, Crin Antonescu a lipsit de la vot. continuă pe Adevărul

Legea privind reducerea CAS cu 5% a trecut de Senat

Legea privind reducerea CAS cu 5% a trecut, marti, de Senat, relateazaB1 TV. Acum, legea mai trebuie sa treaca si de plenul reunit alCamerei Deputatilor, care este for decizional. Astfel, proiectul de.

Deputatul Nicu Marcu: Reducerea CAS trebuie aplicata pe termen lung pentru a avea efecte

Deputatul Nicu Marcu a declarat ca reducerea CAS trebuie aplicata pe termen lung pentru a avea efecte benefice pentru economia Romaniei.

Senatul a votat reducerea CAS la angajator. Proiectul merge la Camera Deputatilor, care este for decizional

Senatul a adoptat marti cu 109 voturi pentru si o abtinere proiectul de lege ce prevede reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, acesta urmand sa fie inaintat Camerei Deputatilor, care este for decizional, anunta Agerpres. Initiatorul proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal este Guvernul, iar Senatul este prima Camera sesizata.

BNS: Reducerea CAS va dezechilibra grav Bugetul Asigurarilor Sociale si cel de Stat

Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale avuta in vedere de Guvern va dezechilibra grav Bugetul Asigurarilor Sociale and si Bugetul de Stat, reiese din simularile financiare facute de exper and tii Blocului Na and tional Sindical BNS), potrivit unui comunicat remis redactiei.

Reducerea CAS cu 5% din octombrie 2014, a fost aprobata de Senat

Proiectul de lege prin care Guvernul propune reducerea cu 5% a cotelor platite de angajatori pentru contributia de asigurari sociale datorata bugetului asigurarilor sociale de stat a fost adoptat, marti, de Senat, in forma propusa de Executiv.

BNS: Reducerea CAS este o aventura cu iz politic

Presedintele Blocului National Sindical BNS), Dumitru Costin, a spus, intr-o conferinta de presa, ca masura de reducere a CAS este luata in beneficiul angajatorilor si in defavoarea angajatilor, care nu va putea fi sustinuta financiar decat prin accentuarea deficitului sistemului public de pensii.

Senatul a adoptat reducerea CAS la angajator. Cand va intra in vigoare

Proiectul de lege prin care Guvernul propune reducerea cu 5% a cotelor platite de angajatori pentru contributia de asigurari sociale datorata bugetului asigurarilor sociale de stat a fost adoptat, marti, de.

REVISTA PRESEI: Reducerea CAS este o capcana

R educerea CAS este o capcana. FMI schimba regulile jocului. Orice firma se va putea inregistra ca platitor de TVA chiar din momentul fondarii, si nu la atingerea cifrei de afaceri de 100. 000 de lei. Presedintele Basescu vrea sa scape de ancheta. Cum l-au rapit agresorii pe tanarul rom linsat in Franta. Care sunt bogatii din Top 300 cu probleme in justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )