Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu nu a venit in Parlament la prezentarea bugetului

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu nu a venit in Parlament la prezentarea bugetului

Presedintele Senatului si copresedintele USL, Crin Antonescu, nu a fost prezent, marti dimineata, in plenul Parlamentului in momentul in care premierul Victor Ponta a prezentat proiectul Legii bugetului, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu recunoaste ca scoaterea steagului UE din Parlament a fost o greseala

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a recunoscut ca scoaterea steagului Uniunii Europene din Parlament pentru discursul premierului Chinei a fost o greseala.

Crin Antonescu: Traian Basescu este bine sa stie ca acesta va fi bugetul votat si nu altul. Imi exprim speranta ca ratiunea va triumfa

Crin Antonescu a afirmat marti ca presedintele Traian Basescu trebuie sa stie ca actualul proiect de buget inaintat de guvern nu va fi schimbat, chiar daca seful statului face uz de prerogativele sale si il retrimite Parlamentului, si si-a exprimat speranta ca acesta va reveni in limitele rationalitatii si va renunta la jocul politicianist.

Presedintele Senatului roman, Crin Antonescu, vine maine la Chisinau

Crin Antonescu se va afla in Republica Moldova timp de doua zile, la invitatia presedintelui Parlamentului, Igor Corman, cu care va avea o intrevedere. Oficialul roman se va mai vedea cu presedintele Nicolae Timofti si cu prim-ministrul Iurie Leanca.

Mesajul lui Crin Antonescu, presedintele Senatului, catre romani, de Ziua Nationala ...

Astazi se implinesc 95 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Regatul Roman la Alba-Iulia, un moment istoric fundamental pentru evolutia Romaniei moderne, se arata in mesajul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, potrivit Agerpres. Reflectand la semnificatiile acestui eveniment, acest moment in care s-a scris una dintre cele mai importante pagini ale istoriei noastre moderne, putem intelege ca Marea Unire nu a fost numai opera unor .

Victor Ponta si Crin Antonescu au anuntat ca nu vor participa asta-seara la receptia de ...

Premierul Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au anuntat ca nu vor participa in aceasta seara la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale, anunta Mediafax. Nu e vorba de receptie sau nereceptie, e vorba ca de fiecare data, de 1 Decembrie, sunt la Targu-Jiu. E colegiul meu si e normal sa fiu acolo, a spus Ponta. Acelasi raspuns l-a dat si Crin Antonescu, anume ca nu va fi prezent la Cotroceni, in seara asta. Asta, in conditiile in care cei doi demnitari au .

Crin Antonescu, de Ziua Nationala a Romaniei: Numai impreuna putem schimba situatia economica, sociala, politica

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, transmite romanilor, cu ocazia Zilei Nationale, sa nu uite ca o natiune unita este fundatia unui stat puternic si fara implicarea activa a cetatenilor in .

Crin Antonescu: Sa nu uitam ca o natiune unita este fundatia unui stat puternic. La multi ani, Romania!

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, arata, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca nu trebuie uitat ca o natiune unita este fundatia unui stat puternic si fara implicarea activa a.

Ce spune Crin Antonescu de 1 Decembrie: Numai impreuna putem face o Romanie puternica

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, arata, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca nu trebuie uitat ca o natiune unita este fundatia unui stat puternic si fara implicarea activa a cetatenilor in societate, fara determinare, nu putem.

Crin Antonescu: Nu pot onora invitatia la Cotroceni de Ziua Nationala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizata cu ocazia zilei de 1 Decembrie, desi a primit o invitatie de la Administratia Prezidentiala. Am.

Crin Antonescu: Am fost invitat la ceremonia de Ziua Nationala de la Cotroceni. Nu pot onora invitatia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizata cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar ca a primit o invitatie in acest sens de la Administratia Prezidentiala, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )