Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la sediul PNL.

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la sediul PNL.

Premierul Victor Ponta a venit la sediul PNL pentru o intalnire cu liderul liberal, Crin Antonescu Seful PNL declarase precizase anterior ca este posibil ca aceasta intalnire sa aiba loc. De cate ori am ocazia sa ma intalnesc cu dl Ponta o fac cu placere, e una dintre cele mai placute intalniri ale mele. Am comunicat telefonic, eram la mari distante geografice, sper ca azi sa ne si intalnim. , a spus Antonescu. continuă pe România Liberă

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit la sediul PNL.

Intalnirea dintre presedintele PNL, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta, care a avut loc marti, la sediul central al PNL, s-a incheiat dupa mai bine de o ora si jumatate de discutii. Premierul si liderul liberal au plecat de la sediul central al PNL fara a face declaratii. La intalnire au mai participat vicepremierul si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, si alti liberali. Printre posibilele subiecte de discutii: modificarea Legii ANI, .

Intalnire Antonescu - Ponta, la sediul PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, are o intalnire marti cu premierul Victor Ponta la sediul central al PNL, anunta Agerpres.

UPDATE Intalnirea Victor Ponta - Crin Antonescu s-a incheiat

Intalnirea dintre presedintele PNL, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta, care a avut loc marti, la sediul central al PNL, s-a incheiat dupa mai bine de o ora si jumatate de discutii, anunta Agerpres.

Crin Antonescu a venit din vacanta si sustine o conferinta de presa marti, la ora 14.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a revenit din concediul prelungit si va sustine marti o conferinta de presa la sediul PNL, la ora 14. 00, potrivit Agerpres. Tot marti are programata prima iesire publica dupa concediu si premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV la ora 20. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile celor doi lideri USL.

LIVE TEXT Crin Antonescu: Cand domnul Basescu, deodata, declanseaza de la Joseni sau Tusnad cruciada impotriva Budapestei, asta e ridicol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a revenit din concediul prelungit si sustine marti o conferinta de presa la sediul PNL, de la ora 14. Tot marti are programata prima iesire publica dupa concediu si premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV la ora 20. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile celor doi lideri USL.

intalnire de urgenta, la Guven. Crin Antonescu discuta cu Victor Ponta

Intalnire de urgenta, marti, la Guven. Crin Antonescu va discuta cu Victor Ponta. Este prima intalnire dupa esecul CFR Marfa in CSAT. Stire in curs de.

intalnire de urgenta, la Guvern. Crin Antonescu discuta cu Victor Ponta

Intalnire de urgenta, marti, la Guven. Crin Antonescu va discuta cu Victor Ponta. Este prima intalnire dupa esecul CFR Marfa in CSAT. Stire in curs de.

Victor Ponta si Crin Antonescu, injurati de un editorialist: Dupa atacul violent, acesta isi cere scuze pentru invectivele folosite (FOTO)

Vic tor Ponta si Crin Antonescu sunt injurati de un editorialist de la Jurnalul National. Lucian Avramescu ii ataca violent pe liderii USL intr-un comentariu si, dupa ce o face, isi cere si scuze pentru.

Victor Ponta si Crin Antonescu, injurati de un editorialist de la Jurnalul National: ingaduiti-mi sa va bag in ... mamei voastre (FOTO)

Victor Ponta si Crin Antonescu sunt injurati de un editorialist de la Jurnalul National. Lucian Avramescu ii ataca violent pe liderii USL intr-un comentariu si, dupa ce o face, isi cere si scuze pentru.

Crin Antonescu, obsedat de presedintele Traian Basescu si in concediu (VIDEO)

Hotarat lucru, desi a fost marti, 13, a fost o zi ideala pentru ras. Portia ne-a fost oferita de liderul liberalilor, Crin Antonescu care, din plin concediu, a dat o raita pe la sediul PNL pentru a se.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )