Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cristi Barbu, candidatul PNL Teleorman pentru Camera Deputatilor: Am facut pasi importanti pentru dezvoltarea economiei

Antena3 Antena3,
Cristi Barbu, candidatul PNL Teleorman pentru Camera Deputatilor: Am facut pasi importanti pentru dezvoltarea economiei

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului si candidatul PNL Teleorman pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare din decembrie, a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca in ciuda unui an extrem de dificil, Guvernul a facut pasi importanti pentru dezvoltarea economiei. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu deschide lista de candidati ai PNL Prahova pentru Camera Deputatilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ocupa primul loc pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PNL Prahova. Pe aceeasi lista se afla, pe locul al treilea, fostul deputat Mircea Rosca, condamnat in prima instanta de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un proces de coruptie, dar si un alt fost deputat, Sorin Teju, care s-a remarcat atunci cand a completat declaratia de avere cu numeroase greseli gramaticale cum ar fi: bijuteri aur, Casa de pensi, SC Coperativa, venituri din chiri.

Predoiu deschide lista de candidati PNL in Prahova pentru Camera Deputatilor Pe aceeasi lista, un fost deputat condamnat pentru coruptie si altul care a scris in declaratia de avere bijuteri aur si Casa de pensi

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ocupa primul loc pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PNL Prahova. Pe aceeasi lista se afla, pe locul al treilea, fostul deputat Mircea Rosca, condamnat in prima instanta de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un proces de coruptie, dar si un alt fost deputat, Sorin Teju, care s-a remarcat atunci cand a completat declaratia de avere cu numeroase greseli gramaticale cum ar fi: bijuteri aur, Casa de pensi, SC Coperativa, venituri din chiri, scrie News. ro.

PSD a depus listele candidatilor din Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca in Capitala sa avem in noua legislatura 4-5 senatori si 10-11 deputati (VIDEO)

Reprezentantii PSD Bucuresti au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. in acest context, Gabriela Firea,.

Managerul Spitalului Colentina va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor Remus Mihalcea a uitat de 6 luni, nefolosit, un aparat de testare PCR donat de o banca

Pe lista PSD Arges la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor vacandida si Remus Mihalcea, actualul manager de la Spitalul Colentina, care a uitat de sase luni, nefolosit, un aparat de testare PCR.

Bistrita-Nasaud: Deschizatorul listei de candidati USR-PLUS pentru Camera Deputatilor si-a pierdut aceasta pozitie

Liderul USR Bistrita-Nasaud, Lorand Toth, cel care in urma cu o saptamana a fost anuntat drept deschizator al listei judetene de candidati ai USR-PLUS pentru Camera Deputatilor, a pierdut aceasta pozitie, in urma unei contestatii prin care voturile care nu au respectat sistemul de votare Borda au fost anulate, a declarat luni, deputatul Cristina Iurisniti, scrie Agerpres.

BEC: Candidaturile propuse de minoritatile nationale pentru Camera Deputatilor - definitive cu doua exceptii

Biroul Electoral Central BEC) a constat ramanerea definitiva a candidaturilor propuse de organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pentru toate circumscriptiile electorale la alegerile pentru Camera Deputatilor, cu exceptia celor formulate de Uniunea Bulgara din Banat si Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani.

Ludovic Orban si Violeta Alexandru deschid lista de candidati a PNL Bucuresti la Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucuresteni la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finantelor Florin Citu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Managerul Spitalului Colentina, pe lista PSD pentru Camera Deputatilor in Arges

Directorul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, se afla pe lista PSD pentru Camera Deputatilor in Arges.

Orban, despre candidatul PNL Braila cunoscut drept Smecherul Faureiului, acuzat ca bate oameni cu bata pe strada: Un candidat extrem de serios

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat decizia PNL Braila de a deschide lista pentru Camera Deputatilor cu Alexandru Popa, un fiu de primar acuzat in presa locala ca bate oameni cu bata pe strada. Presedintele liberal a explicat ca il cunoaste personal si ca Popa ar avea doua masterate, e la doctorat in anul 1, e un candidat extrem de serios.

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )