Libnet.ro
UNICEF

06:00

PSD a depus listele candidatilor din Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca in Capitala sa avem in noua legislatura 4-5 senatori si 10-11 deputati (VIDEO)

B1 B1,
PSD a depus listele candidatilor din Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca in Capitala sa avem in noua legislatura 4-5 senatori si 10-11 deputati (VIDEO)

Reprezentantii PSD Bucuresti au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. in acest context, Gabriela Firea,. continuă pe B1

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

Managerul Spitalului Colentina va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor Remus Mihalcea a uitat de 6 luni, nefolosit, un aparat de testare PCR donat de o banca

Pe lista PSD Arges la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor vacandida si Remus Mihalcea, actualul manager de la Spitalul Colentina, care a uitat de sase luni, nefolosit, un aparat de testare PCR.

Predoiu deschide lista de candidati PNL in Prahova pentru Camera Deputatilor Pe aceeasi lista, un fost deputat condamnat pentru coruptie si altul care a scris in declaratia de avere bijuteri aur si Casa de pensi

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ocupa primul loc pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PNL Prahova. Pe aceeasi lista se afla, pe locul al treilea, fostul deputat Mircea Rosca, condamnat in prima instanta de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un proces de coruptie, dar si un alt fost deputat, Sorin Teju, care s-a remarcat atunci cand a completat declaratia de avere cu numeroase greseli gramaticale cum ar fi: bijuteri aur, Casa de pensi, SC Coperativa, venituri din chiri, scrie News. ro.

Catalin Predoiu deschide lista de candidati ai PNL Prahova pentru Camera Deputatilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ocupa primul loc pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PNL Prahova. Pe aceeasi lista se afla, pe locul al treilea, fostul deputat Mircea Rosca, condamnat in prima instanta de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un proces de coruptie, dar si un alt fost deputat, Sorin Teju, care s-a remarcat atunci cand a completat declaratia de avere cu numeroase greseli gramaticale cum ar fi: bijuteri aur, Casa de pensi, SC Coperativa, venituri din chiri.

Bistrita-Nasaud: Deschizatorul listei de candidati USR-PLUS pentru Camera Deputatilor si-a pierdut aceasta pozitie

Liderul USR Bistrita-Nasaud, Lorand Toth, cel care in urma cu o saptamana a fost anuntat drept deschizator al listei judetene de candidati ai USR-PLUS pentru Camera Deputatilor, a pierdut aceasta pozitie, in urma unei contestatii prin care voturile care nu au respectat sistemul de votare Borda au fost anulate, a declarat luni, deputatul Cristina Iurisniti, scrie Agerpres.

BEC: Candidaturile propuse de minoritatile nationale pentru Camera Deputatilor - definitive cu doua exceptii

Biroul Electoral Central BEC) a constat ramanerea definitiva a candidaturilor propuse de organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pentru toate circumscriptiile electorale la alegerile pentru Camera Deputatilor, cu exceptia celor formulate de Uniunea Bulgara din Banat si Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani.

Poluarea din Bucuresti, o gaura neagra financiara: costurile pentru muritori a dezinteresului autoritatilor

Un nou studiu desfasurat la nivel european atrage atentia asupra dezastrului din Bucuresti cand vine vorba de poluare. Costurile asupra populatiei sunt fabuloase, iar autoritatile nu par sa.

Ministerul Sanatatii: Peste 100 de paturi ATI suplimentare pentru pacientii cu noul coronavirus din Bucuresti Spitalele de urgenta Floreasca si Sf. Ioan devin spitale suport COVID

Numarul paturilor de terapie intensiva destinate pacientilor cu COVID 19 din spitalele din Bucuresti va fi suplimentat cu peste 100 de locuri, anunta, marti, Ministerul Sanatatii. Totodata, sa luat decizia ca.

PANA MIERCURI: Institutiile de invatamant din Bucuresti vor trimite orarul cursurilor online catre elevi

Toate scolile primare si gimnaziale, gradinitele si liceele sau scolile postliceale, private sau publice, vor trimite orarul cursurilor online elevilor si copiilor din Bucuresti, pana miercuri, 21 octombrie, potrivit Planului de masuri aprobat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, document care constituie cadrul normativ la nivelul Capitalei pentru desfasurarea scolii in sistem 100% online, scrie g4media.

Masca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online

Cursurile se vor desfasura exclusiv online in scolile din Bucuresti, iar purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile publice, incepand de marti, ora 0:00, a anuntat purtatorul de cuvant al prefecturii, dupa sedinta Comitetului Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )