Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

ADPM ADPM,
Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata. continuă pe ADPM

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

Cei mai buni 5 DJ din lume vin, vara aceasta, la Cluj, la cel mai bun festival din Europa

Cei mai buni cinci DJ din lume vor concerta pe aceeasi scena din Romania, in aceasta vara, la Untold. Dimitri VegasLike Mike au anuntat organizatorii ca revin la Cluj si promit sa faca un show de exceptie la cel mai bun festival din Europa, cum a fost declarat Untold. La Cluj vor concerta alti patru faimosi DJ: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix si Tiesto.

Barbatii nu sunt doar niste masini de facut sex: ce ii face fericiti in relatia de cuplu si cand au parte de cel mai bun sex

As vrea sa ma saruti ca la inceput, De ce nu ne mai tinem de mana?, sunt numai cateva reprosuri pe care femeile ajung sa le faca partenerului intr-o relatie care a trecut de perioda de miere. O cercetare a Institului Kinsey arata ca, totusi, barbatii au de castigat mai mult decat si-ar inchipui de pe urma acestor cerinte ale partenerelor de viata.

Cel mai bun remediu natural impotriva parului gras. Cum se poate prepara in casa o solutie simpla si eficienta

Parul gras nu mai este o problema de nerezolvat. Specialistii ne prezinta cateva metode simple prin care putem scapa de aspectul murdar al podoabei capilare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )